Sešívaní odjeli na herní soustředění | SK Slavia Praha
Více

Sešívaní odjeli na herní soustředění

Sešívaní v úterý ráno odjeli na herní soustředění do rakouského Laa an der Thaya. Do užšího kádru, který odehraje čtyři utkání, se vešlo 28 hráčů.

Sešívaní odcestovali na herní soustředění do Rakouska, kde v období mezi 5. a 14. srpnem odehrají čtyři přípravná utkání. Trenér Jindřich Trpišovský má pro tyto zápasy před zahájením sezony 2020/21 k dispozici celkově 28 hráčů – z toho 24 do pole a 4 brankáře.

Mezi nimi nechybí ani letní čtveřice posil – Ondřej Karafiát, Jan Kuchta, Michal Beran a Tomáš Malínský. V kádru jako čtvrtý gólman figuruje také teprve sedmnáctiletý brankář Matyáš Vágner.

S týmem na herním soustředění v Rakousku naopak nebudou Jaroslav Zelený, Júsuf Hilál a Jakub Hromada. Tato trojice se nevešla do užšího výběru hráčů a měli by v následujících dnech zamířit na hostování.

O kompletním rozpisu utkání, informacích pro fanoušky nebo představení soupeřů jsme psali ZDE

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články