Den s gólmany | SK Slavia Praha
Více

Den s gólmany

I tímto čtvrtkem vás na sociálních sítích provede někdo z hráčů. Tentokrát na to ale nebude sám, bude se jednat o dvojici brankářů – Ondřej Kolář a Přemysl Kovář.

Ani v tento čtvrtek nezůstanou fanoušci na sociálních sítích ochuzeni o den s hráčem. Tentokrát na to ale výjimečně nebude jeden hráč sám. Celým dnem nás provede dvojice sešívaných brankářů – Ondřej Kolář a Přemysl Kovář. Těšit se tak můžete na Den s gólmany!

Jak začíná jejich den, jak probíhá jejich domácí příprava nebo jak tráví čas s rodinami? To vše a mnohem více ve Dni s gólmany. Nepřijdete ani o tradiční večerní živé vysílání na Instagramu, kde hráči zodpoví vaše dotazy nebo pro vás připraví diváckou soutěž o nějaký jimi podepsaný fotbalový předmět.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články