ONLINE: Od 14:30 na Slovácku, v základu Oscar | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 14:30 na Slovácku, v základu Oscar

V rámci 23. kola FORTUNA:LIGY čeká sešívané od 14:30 utkání na hřišti Slovácka. První soutěžní minuty za Slavii si odbude Oscar Dorley, který je v základní sestavě.

Na domácí vítězství proti Opavě se svěřenci Jindřicha Trpišovského pokusí navázat v Uherském Hradišti, kde je čeká od 14:30 souboj s domácím Slováckem. Trenérovi k dispozici není Petr Ševčík a Jan Bořil, který s týmem sice odcestoval, ale na poslední chvíli mu stejně jako Petru Ševčíkovi znemožnila start nemoc. Na levém kraji obrany jej nahradí Tomáš Holeš, kapitánskou pásku pak převezme Ondřej Kúdela. K utkání rovněž ještě není připraven Laco Takács, ačkoliv už se po zranění v průběhu týdne zapojil do tréninku s týmem.

Svůj soutěžní debut za Slavii si naopak po odpykání karetního trestu odbude Oscar Dorley, který je v základní sestavě. Po zranění je zpět i Júsuf Hilál, který je připraven na lavici náhradníků.

Utkání vysílá v přímém přenosu O2 TV Sport. Studio začíná ve 14:10.

Sestava: Ondřej Kolář – Vladimír Coufal, Ondřej Kúdela, Mohamed Tijani, Tomáš Holeš – David Zima – Lukáš Provod, Nicolae Stanciu, Oscar Dorley, Peter Olayinka – Petar Musa

Lavička: Přemysl Kovář, Stanislav Tecl, Patrik Hellebrand, Michal Frydrych, Ibrahim Traoré, Lukáš Masopust, Júsuf Hilál

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste osobně v Uherském Hradišti, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Další články