Tomáš Souček dostal svolení odletět do Londýna | SK Slavia Praha
Více

Tomáš Souček dostal svolení odletět do Londýna

Tomáš Souček dostal povolení od vedení klubu odletět do Londýna k jednání s West Ham United FC.

„Klub uvolnil Tomáše Součka ke zdravotní prohlídce a k jednání o smlouvě do West Ham United FC. V případě dokončení dohody a naplnění celé smluvní spolupráce by se jednalo o rekordní transfer v české lize. Tomáš by si to zasloužil," uvedl na svém Twitteru předseda představenstva SK Slavia Praha Jaroslav Tvrdík.

West Ham United FC, kam záložník sešívaných zamíří, je aktuálně na 17. místě prestižní Premier League. 

Tomáš Souček nastupuje v červenobílém dresu už od mládežnických kategorií a v posledních letech se z klubového odchovance vypracoval v oporu a kapitána  týmu, který v posledním roce zcela ovládl českou fotbalovou scénu, když získal titul, vyhrál pohár, a navíc se probojoval do čtvrtfinále Evropské ligy. V sezoně 2018/2019 si připsal 34 ligových startů a přidal k nim 13 branek. Letos jich jenom v domácí lize stihl dalších osm.

O aktuálního kapitána sešívaných už v minulosti projevilo zájem několik zahraničních celků, ale Tomáš v Edenu podepsal novou smlouvu, aby si mohl se svým milovaným klubem zahrát prestižní UEFA Champions League, což se mu podařilo. 

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články