V sobotu od 13:30 proti Českým Budějovicím | SK Slavia Praha
Více

V sobotu od 13:30 proti Českým Budějovicím

Druhé přípravné utkání letošní zimy čeká Slavii v sobotu od 13:30. Na Strahově se střetne s Českými Budějovicemi.

V sobotu po poledni čeká sešívané druhé přípravné utkání letošní zimní pauzy. Od 13:30 se na Stadionu Evžena Rošického střetnou s aktuálně osmým týmem FORTUNA:LIGY a překvapením letošního ročníku SK Dynamo České Budějovice.

Vstup na přípravné utkání je zdarma. Přijďte tak sešívané na Strahov v náročné fázi přípravy podpořit i vy. Ti z vás, kteří nedorazí, můžou utkání sledovat v přímém přenosu na Slavia TV.

S Českými Budějovicemi se slávisté v letošním ročníku střetli už dvakrát a vzájemný ligový souboj je tak minimálně v základní části ligy nečeká. V srpnu si slávisté odvezli z Českých Budějovic jasnou výhru 3:0. S podzimní částí ligy v polovině prosince se před více než 16 tisíci diváky sešívaní v Edenu rozloučili rovněž vysokou výhrou, tentokrát 4:1. 

Aktuálně

Výhra se Slováckem a oslavy titulu

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Za body vděčnost, důležitá výhra. O Holeše měl strach

4. 5. 2024
Promluvit o své brance, akrobatické asistenci patičkou i cenné výhře nad Baníkem Ostrava na úvod nadstavby (5:0) dorazil mezi novináře Ivan Schranz.

Další články