ONLINE: Rozhodující duel o postup proti Zenitu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Rozhodující duel o postup proti Zenitu

Od 21:00 hrají sešívaní rozhodující duel o postup do jarní části Evropské ligy. Soupeřem Slavie je Zenit Petrohrad.

Trenér Jindřich Trpišovský udělal oproti poslednímu ligovému zápasu s Mladou Boleslaví tři změny v základní sestavě.

Strážce branky ale zůstává stejný, je jím Ondřej Kolář. Na pravém kraji obrany hraje Vladimír Coufal. První změna je ve stoperské dvojici. Místo Simona Deliho nastoupí vedle Ondřeje Kúdely Michael Ngadeu. Druhá změna je vynucená, Jan Bořil totiž nemůže kvůli kartám nastoupit, na postu levého beka ho tak nahradí Jaroslav Zelený.

Třetí obměna je pak ve středu zálohy, kde místo Ibrahima Traorého hraje Josef Hušbauer, spolu s ním pak ve středu pole naskočí Tomáš Souček a Miroslav Stoch. Kraje záložní řady pak patří Jaromíru Zmrhalovi a Peteru Olayinkovi.

Pozice útočníka patří kapitánovi Milanu Škodovi.

Sestava: Kolář - Coufal, Kúdela, Ngadeu, Zelený - Souček, Hušbauer - Zmrhal, Stoch, Olayinka - Škoda
Náhradníci: Kovář - Sýkora, Matoušek, Deli, Baluta, Frydrych, Traoré

Aktuálně

ONLINE: Od 17:00 na Slovácku

18. 5. 2024
V předposledním kole Finále FORTUNA:LIGY se slávisté představí v Uherském Hradišti. Jakou základní sestavu vybral trenérský štáb?

Totální podcast se Stanislavem Vlčkem

18. 5. 2024
Bývalý kanonýr a hrdina legendárního večera na Strahově. Dnes vedoucí A-týmu. Stanislav Vlček se v novém díle Totálního podcastu rozpovídal o Slavii, Belgii nebo o tom, jaké je to starat se o kabinu, ale přitom být stále její součástí.

U17 mistrem republiky!

18. 5. 2024
Mladší dorostenci U17 si díky výhře 3:1 v Liberci zajistili s předstihem mistrovský titul. Tým pod vedením hlavního trenéra Jaroslava Machače navíc stále drží obdivuhodnou sérii 12 vítězství v řadě, kterou může v posledním kole ještě prodloužit.

Další články