Slavia hraje s Boleslaví. Škoda i Olayinka v základu | SK Slavia Praha
Více

Slavia hraje s Boleslaví. Škoda i Olayinka v základu

Slavia od 17:00 přivítá v rámci 18. kola FORTUNA:LIGY v Edenu tým Mladé Boleslavi.

Sešívaní zakončí domácí podzimní část ligového ročníku soubojem proti Mladé Boleslavi. Vzhledem k tomu, že Viktoria Plzeň v předehrávce 18. kola stáhla díky vítězství na půdě Zlína náskok na rozdíl pouhého bodu, potřebují slávisté vítězství, aby znovu získali svůj dosavadní čtyřbodový náskok.

V základní sestavě nastoupí kapitán Milan Škoda po stranách podporovaný Peterem Olayinkou a Jaromírem Zmrhalem. V záložní řadě se představí Miroslav Stoch, Tomáš Souček a Ibrahim Traoré a defenzivní úkoly bude mít na starosti čtveřice tvořená Janem Bořilem, Simonem Delim, Ondřejem Kúdelou a Vladimír Coufalem. Mezi tři tyče se postaví slávistická jednička Ondřej Kolář.

Nemoc do hry nepustí Jana Sýkoru a dlouhodobější zranění Stanislava Tecla a Jakuba Hromadu. Josef Hušbauer do utkání nemůže naskočit kvůli karetnímu trestu.

Základní sestava: Kolář – Bořil, Deli, Kúdela, Coufal – Traoré, Souček – Olayinka, Stoch, Zmrhal – Škoda

Lavička náhradníků: Kovář, Zelený, Ngadeu, Matoušek, Baluta, Mešanovič, Frydrych 

Sledujte zápas v ONLINE REPORTÁŽI

Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 na Slovácku

4. 5. 2024
Slávistky hrají od 15:00 se Slováckem na stadionu v Kunovicích, kde mohou v případě vítězství zpečetit zisk mistrovského titulu.

B-tým v neděli proti rezervě Bohemians

3. 5. 2024
Slávistický B-tým se v neděli utká ve 25. kole ČFL s rezervou Bohemians. Utkání je na programu od 10:15 v Uhříněvsi.

Totální podcast s Matúšem Juráčkem

3. 5. 2024
Má přezdívku „slávista“ a na hrudi vytetovaný klubový znak. Hrdě s ním vstupuje do klece ve tvaru oktagonu. Jak se z kluka s pověstí rváče stal profesionální sportovec? Poučení z chyb i unikátní vztah ke klubu a dění na tribunách. Právě příběh Matúše Juráčka přináší nový díl Totálního podcastu.

Další články