ONLINE: Slavia bojuje s Boleslaví o finále MOL Cupu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia bojuje s Boleslaví o finále MOL Cupu

Slavia hraje v semifinále MOL Cupu v Edenu proti Mladé Boleslavi. V případě výhry se sešívaní mohou po dlouhých 16 letech probojovat do finále domácího poháru. Sledujte utkání v našem online přenosu!
Trenér Trpišovský se musí obejít bez zraněného kapitána Milana Škody, kterého na hrotu útoku nahradí Tomáš Necid. Na levý kraj obrany se postaví Per-Egil Flo, který doplní stoperskou dvojici Jugas – Ngadeu.

Oproti pátečnímu utkání s Karvinou se posouvá i Jan Bořil, který namísto pozice levého křídla nastoupí na pravém kraji obrany.

Zdravotní problémy do pohárového zápasu nepustí Murise Mešanoviče, Micka van Burena, Ruslana Mingazova, Simona Deliho a Jaromíra Zmrhala. Levonohý záložník se už zapojil do tréninku, do utkání ale zatím nezasáhne.

Základní sestava: Kolář – Bořil, Jugas, Ngadeu, Flo – Souček – Stoch, Hromada, Hušbauer, Sýkora – Necid

Lavička náhradníků: Kovář, Sobol, Danny, Tecl, Bucha, Kúdela, Frydrych


Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články