ONLINE: Sešívaní hrají v Plzni | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Sešívaní hrají v Plzni

PLZEŇ/DOOSAN ARENA – Slávisté se od 18:00 představí na půdě aktuálně vedoucího celku domácí soutěže Viktorie Plzeň.
Trenér Jaroslav Šilhavý postrádá ze zdravotních důvodů pro utkání s Plzní pouze dlouhodobé marody Murise Mešanoviče a Dušana Šventa.

Nejen uzdravený Simon Deli, ale i Michael Ngadeu už proti Viktorii nastoupí v základní sestavě. Do středu zálohy se vrací Josef Hušbauer a Ruslan Rotaň, na hrotu potáhne Slavii kapitán Milan Škoda.

Základní sestava: Laštůvka – Bořil, Jugas, Deli, Sobol – Ngadeu, Rotaň – van Buren, Hušbauer, Zmrhal – Škoda

Lavička náhradníků: Kovář, Sýkora, Danny, Stoch, Souček, Frydrych, Necid


Aktuálně

O rekordu, změnách i sázce na zkušenost

28. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po skalpu Hradce o svém rekordu, 192. ligová výhra jej posunula na pozici nejúspěšnější trenéra novodobé historie, sázce na zkušenost a vyzdvihl výkon jednotlivců i celého týmu.

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Další články