ONLINE: Slavia hraje na Villarrealu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje na Villarrealu

VILLARREAL/ESTADIO DE LA CERAMICA – Sešívané dnes večer čeká třetí utkání Evropské ligy. O další body budou bojovat na půdě favorita – španělského Villarrealu.
Trenér Šilhavý postrádá zraněného Michaela Ngadeua, který s týmem ani nedocestoval do Španělska. V Praze zůstali také marodi Muris Mešanovič a Dušan Švento, chybí i obránce Per Egil Flo, který není na soupisce pro Evropskou ligu. Do zápasu nezasáhnou ani Jiří Bílek a Halil Altintop.

V základní sestavě jsou od úvodních minut Michal Frydrych a Jakub Hromada. Danny nastoupí ve středu záložní řady s křídly ve složení Sýkora – Zmrhal. Na hrotu začne utkání ve Španělsku Tomáš Necid. Na lavičce pak začne dnešní oslavenec Miroslav Stoch.

Základní sestava: Laštůvka – Frydrych, Jugas, Deli, Sobol – Souček, Hromada – Sýkora, Danny, Zmrhal – Necid

Lavička: Kovář, Bořil, Rotaň, Stoch, Hušbauer, van Buren, Škoda


Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články