ONLINE: Slavia hraje poslední podzimní derby | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje poslední podzimní derby

PRAHA/JULISKA – Slavii čeká poslední ze tří podzimních pražských derby. V něm se sešívaní střetnou s Duklou. Výkop utkání je ve 20:15.
Trenér Jaroslav Šilhavý se ve čtrnáctém kole postaví klubu, na jehož lavičce probíhající sezonu začínal. Čtrnácté kolo se hraje po reprezentační přestávce a Slavia nastoupí navíc už v pátek, což zapříčinilo, že stoper Simon Deli, který se do Prahy vrátil až včera, začne zápas na lavičce náhradníků.

Do utkání naopak vůbec nezasáhnou dlouhodobě zraněný Levan Kenia ani Ruslan Mingazov a Dušan Švento, které zastavilo krátkodobé svalové zranění. V základní sestavě naopak nechybí reprezentační střelci Jaromír Zmrhal a Antonín Barák.

Základní sestava: Pavlenka – Mikula, Bílek, Frydrych, Bořil – Ngadeu – Zmrhal, Hušbauer, Barák, Mihalík – Škoda

Lavička: Berkovec, Deli, Ščuk, Souček, van Kessel, van Buren, Mešanovič


Aktuálně

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Další články