Zranění Milana Škody není vážné | SK Slavia Praha
Více

Zranění Milana Škody není vážné

PRAHA - Zranění Milana Škody není vážné. I když musel slávistický útočník odstoupit z 286. vítězného derby ještě v prvním poločase, jeho pauza by neměla být dlouhá.
„Milan Škoda se ihned po zápas podrobil vyšetření magnetickou rezonancí v Ústřední vojenské nemocnici ve Střešovicích, které potvrdilo, že se nejedná o svalové zranění,“ vysvětlil klubový lékař Petr Krejčí ml.

Vynucená pauza tak nebude muset být pro slávistického útočníka dlouhá. „Vzhledem k tomu, že se jeho stav od neděle výrazně zlepšil, počítáme, že by pauza měla být v jednotkách dnů,“ dodal Krejčí.

Aktuálně

B-tým porazil Motorlet Praha 3:0

28. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli 28. dubna sehrál 24. kolo ČFL. Na Xaverově vyzvali slávisté Motorlet. Sešívaní zvítězili 3:0, góly vstřelil David Pech, Elmedin Rama a Victor Boluwatife Ogungbyi.

ONLINE: Od 15:00 v Hradci Králové

28. 4. 2024
Slávisté nastoupí na půdě Votroků v posledním kole základní části ligy. Do sestavy se vrací Ivan Schranz. Jaké další změny provedl Jindřich Trpišovský?

Slávistky uvařily Spartu i rekord v návštěvnosti!

27. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zažily skvělý den v Fortuna Areně! V prvním derby nadstavbové části sezony zdolaly rivala z Letné v poměru 4:1 a navrch zlomily rekord návštěvnosti, který od dnešního dne drží právě Fortuna Arena a fotbalistky Slavie!

Další články