Slávisté míří do Bohemians Praha 1905 | SK Slavia Praha
Více

Slávisté míří do Bohemians Praha 1905

PRAHA - Hned tři slávisté míří do sousedního Ďolíčku. Kromě Michala Švece a Martina Dostála, kterým ve Slavii skončila smlouva, by měl v Bohemce působit také Zdeněk Linhart.
Martinu Dostálovi skončila ve Slavii smlouva, minulou sezonu strávil na hostování v Baníku Ostrava. V sešívaném dresu odehrál klubový odchovanec celkem 61 ligových zápasů. Martin Dostál patřil ke stálicím klubu v době, kdy na tom Slavia nebyla dobře.

Michal Švec je také odchovancem červenobílých barev, vždyť za áčko nastoupil už v 16 letech v tehdejším Poháru UEFA. Se Slavií postoupil do Ligy mistrů, následně si vyzkoušel angažmá v Holandsku a Maďarsku. Před jarní částí 2015 se do Slavie vrátil. Letos v zimě odešel hostovat do Bohemky, kde po skončení smlouvy ve Slavii podepsal nový kontrakt.

Oběma hráčům za jejich služby pro Slavii děkujeme a přejeme jim v další kariéře hodně štěstí. Slavia zároveň jedná s Bohemians o formě hostování útočníka Zdeňka Linharta.

Aktuálně

MATCHDAY derby žen: Uvařily jsme je jak guláš

30. 4. 2024
Vraťme se společně s kamerami MATCHDAY a mikrofonem, který je skryt pod dresem kapitánky Diany Bartovičové, za oponu sobotního derby žen (4:1), které dokázalo přilákat na tribuny Fortuna Areny přes šest tisíc fanoušků.

B-tým ve středu proti Povltavské FA

30. 4. 2024
Slávistický B-tým se ve středu utká v dohrávce 19. kola ČFL se Povltavskou FA. Utkání je na programu od 17:00.

Dívčí tréninkové odpoledne přilákalo přes padesát fotbalistek

30. 4. 2024
Mládežnická akademie podporuje dívčí fotbal a snaží se propagovat ženský fotbal i mezi nejmenšími dětmi. Dívčí tréninkové odpoledne přilákalo přes 50 fotbalistek ze všech koutů Prahy.

Další články