V sobotu v Olomouci. Vstupenky v prodeji na místě | SK Slavia Praha
Více

V sobotu v Olomouci. Vstupenky v prodeji na místě

PRAHA – Slavii čeká v rámci 25. ligového kola cesta do Olomouce. Zde se v sobotu 16. 4. střetne od 17:00 s domácí Sigmou. Vstupenky na utkání budou k dostání na místě.
Pro fanoušky Slavie bude v Olomouci vyhrazen sektor hostí na východní tribuně. Přístup do sektoru je z ulice Na střelnici a jeho kapacita je 651 míst. Vstupenky do sektoru Slavie budou v prodeji na pokladně u vstupu. Jejich cena je 120 Kč.

Pokud si ještě nejste jisti, jak se do Olomouce vypravíte, můžete vyrazit společně s ostatními slávisty. Výjezd pořádá jak Tribuna Sever, tak Fanklub. Cestujte s Tribunou Sever vlakem (350 Kč lístek na vlak plus 120 Kč vstupenka na utkání). Více informací zde.

Zvolit také můžete tradiční autobusový výjezd přímo z Edenu, který pořádá Fanklub. Cena pro členy OP, TS nebo fanklubu je 350 Kč, pro nečleny 450 Kč. Více informací přímo na stránkách Fanklubu.


Prosíme fanoušky, aby dodržovali návštěvní řád stadionu a vyvarovali se tak jakýchkoliv nepříjemností. Také v Olomouci budou u vstupu do sektoru hostí ve spolupráci s bezpečnostní agenturou domácího klubu působit rovněž stewardi z řad členů pořadatelské služby našich domácích zápasů v Edenu. Budou řádně označeni vestami s logem Slavie a nápisem Steward. V případě potřeby nebo nejasností se na ně neváhejte obrátit s žádostí o pomoc.

Sportovní areál v Olomouci






Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články