Jak jste si užili slávistickou neděli? | SK Slavia Praha
Více

Jak jste si užili slávistickou neděli?

PRAHA – Skvělou neděli má za sebou slávistická veřejnost. Výborný doprovodný program vyvrcholil samotným derby pražšých “S“, které navíc sešívaní zcela zaslouženě vyhráli!
Užili jste si neděli? Líbil se vám program ve fanzoně, kde jste se mimo jiné mohli setkat s legendami ze sezony 1995/96? A jak jste prožívali samotný zápas a následné vítězné oslavy?

Pošlete nám svůj fotku nebo postřeh, jak jste si neděli užili, ať už fanzonu nebo program na stadionu. Můžete využít emailovou adresu slavia@slavia.cz, Facebook, Twitter nebo Instagram!

Na sociálních sítích využívejte hashtag #fanzonaderby v případě příspěvku k fanzoně či #284derby k samotnému zápasu. V případě mailu napište předmět "neděle". Ukažte, jak jste fandili během zápasu, nebo jak jste si užívali program či setkání s hráči ze sezony 1995/96, a dostaňte se až do zápasového magazínu Poločas na Duklu!

Podívejte se, jaká panovala ve fanzoně atmosféra:

Aktuálně

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Informace pro fanoušky na Slovácko

7. 5. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 18. května od 17:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Další články