ONLINE: První domácí zápas. Slavia hostí Liberec | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: První domácí zápas. Slavia hostí Liberec

PRAHA/EDEN ARENA - Slavia se od poprvé v novém ročníku představí svým fanoušků na domácí půdě. Dnes od 17:00 hostí Liberec.
Slavia se doma představí ve skoro stejné sestavě, v jaké načala ligový ročník už v Plzni. K jediné změně došlo v obraně, kde Matina Latku nahradil Jiří Bílek. Martina Latku trápí lehký zdravotní problém, který mu nedovolí do dnešního utkání nastoupit. Není to však nic vážného a v průběhu příštího týdne už by měl opět trénovat. Kapitánskou pásku tak pro dnešní zápas převezme Karel Piták.


Sestava Slavie: Berkovec - Švec, Bílek, Deli, Jablonský - Souček, Hrubý - Mikula, Piták, Zmrhal - Škoda.

Lavička náhradníků: Hrubeš, Bazal, Černý, Kodr, Voltr, Dostál, Červenka.


Aktuálně

DOUBLE! Slávistky ovládly i finále poháru

8. 5. 2024
Fotbalistky Slavie po titulových oslavách zvítězily 2:0 ve finále poháru proti Slovácku a získaly třetí double v řadě. Utkání ve Velkém Meziříčí sledovalo 1375 diváků.

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Další články