Fanshop patřil hodinu Vukadinu Vukadinovičovi | SK Slavia Praha
Více

Fanshop patřil hodinu Vukadinu Vukadinovičovi

PRAHA – Po jedné hodině přivítali zaměstnanci slávistického fanshopu novou posilu. V rámci akce Týden s hráčem se stal na hodinu vedoucím obchodu Vukadin Vukadinovič.
„Byla to velmi zajímavá zkušenost, musím říct, že jsem si to i užil,“ vrací se úsměvem Vukadinovič k nové zkušenosti. „Na to, že jsem tam byl jen hodinu, tak jsem zvládl skoro vše,“ dodává.

Na programu nebyla jen obyčejná obsluha za kasou, ale také pomoc při nakládaní balíků k internetovém prodeji, vyřizování telefonních dotazů nebo obsluha spoluhráčů Simona Deliho a Dameho Diopa.

„Simon si kupoval dresy pro dceru,“ vysvětlil srbský záložník, který se své nové role zhostil s velkým přehledem. „Fanoušci si kupovali prakticky vše. Od triček, přes magazíny Poločas a hlavně tedy lístky na zápas v Plzni. Podle toho, kolik fanoušků si je během té hodiny bylo vyzvednout, budeme mít v Plzni velkou podporu," věří Vukadinovič.

Pokud si chcete zakoupit vstupenky na páteční duel s Mladou Boleslaví, věřte, že ve čtvrtek od 17:00 do 18:00 je bude v předprodeji vydávat právě Vukadin Vukadinovič. Už zkušený prodavač.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články