Sešívaní mají před sebou poslední dny v Turecku | SK Slavia Praha
Více

Sešívaní mají před sebou poslední dny v Turecku

ANTALYA/LARA – V sobotu už budou slávisté na soustředění v Turecku týden. V neděli jsou potom na programu poslední dvě přípravná utkání.
V pátek byl na programu pozápasový trénink po přípravném utkání s Domžale, ve kterém sešívaní remizovali 1:1. Náplň tréninku byla ryze fotbalová, velkou část pak sešívaní hráli tréninkové utkání.

Odpoledne dostali hráči zasloužené volno, které trávili všelijak. I když v pátek bylo v Turecku sice teplé počasí, tak bylo pod mrakem. I tak ale někteří vyrazili k moři, ale do vody vlezli jen ti odvážní. Další odpočívali na pokojích, někdo s knížkou, někdo u playstationu nebo u filmu.

V sobotu je v plánu poslední tréninkový den, protože v neděli sešívaní sehrají dvě přípravná utkání. Dopolední duel s Radem Bělehrad se odehraje od 10:30 českého času, odpolední střetnutí s Amkarem Perm začíná v 16:00 českého času.

Během víkendu se ještě můžete z Turecka těšit na rozhovory nebo videa Slavia TV, například o spolupráci realizačního týmu.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články