Slavia počtvrté za sebou ovládla Bican cup! Podívejte se na cestu turnajem | SK Slavia Praha
Více

Slavia počtvrté za sebou ovládla Bican cup! Podívejte se na cestu turnajem

PRAHA - Hned den po úspěšném Fair Play cupu navázala Slavia dalším, ještě o něco prestižnějším turnajem. Sedmnáctku čekal Bican cup a zároveň šance ho počtvrté v řadě vyhrát. Slávisté se očekávání nezalekli, a když ve finále porazili Bohemians 1905, radovali se z vítězství. Nejlepším hráčem turnaje byl pak zvolen Marcel Čermák.
Sedmnáctka porazila v základní skupině soupeře z Trenčína, Budějovic i pražské Bohemians 1905 a postoupila tak do semifinále z prvního místa. V něm se sešívaní utkali se Žilinou a díky vítězství 5:3 postoupili do finále.

V souboji o první místo se svěřencům trenéra Miroslava Jíry postavili ve vršovickém derby Bohemians 1905. Slavia do zápasu vlétla po hlavě a vedla 6:0, Bohemka sice následně vstřelila tři branky, poslední slovo měli ale opět sešívaní. Zápas skončil 7:3 a U17 tak získala čtvrté vítězství v řadě v rámci Bican cupu. Svým soupeřům nastříleli v průběhu turnaje rovných 30 branek.

Informace přímo z haly bylo možné v průběhu celého dne sledovat na Twitteru Slavie. Jak se slávistům dařilo v jednotlivých zápasech si můžete prohlédnout i zde.

Skupina A:

Slavia – Bohemians 1905 5:1
Slavia – České Budějovice 8:2
Slavia – Trenčín 5:3

Semifinále:

Slavia – Žilina 5:3

Finále:

Slavia – Bohemians 1905 7:3

Branky Slavie: Vejvar, Pardubský, Žežulka, Havrda, Čermák, Čermák, Bucha

Cesta slávistů Bican cupem:


























Aktuálně

Jan Sirotník prodloužil smlouvu se Slavií

20. 5. 2024
Odchovance mládežnické akademie Jan Sirotník prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

Další články