Informace pro fanoušky před zápasem na Dukle | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky před zápasem na Dukle

PRAHA/EDEN – Slavii čeká v pátek 7. listopadu od 20:15 hodin poslední podzimní pražské derby, tentokrát to „menší“ s Duklou na Julisce. Fanouškům Slavie přinášíme nezbytné informace, pokud se rozhodnou zápas navštívit.

Prodej vstupenek pro fanoušky Slavie probíhá do pátečních 13 hodin ve Fanshopu Slavie v Edenu (info zde). Pokud se sektor hostů nevyprodá, bude prodej zajištěn před zápasem přímo na stadionu u dvou pokladen před hostujícím sektorem (H9). Cena vstupenky je 160 Kč. Stadion bude otevřen v 18:45 hod.

Pořadatelská služba a bezpečností agentura budou u vstupu na stadion provádět přísné bezpečnostní kontroly. Stejně jako na jiných stadionech klubů SYNOT ligy, ani na Julisku není dovoleno vnášet pyrotechniku.

Diváci, kteří nějakým způsobem poruší některý z bodů "Návštěvního řádu", který je k dispozici u každé pokladny, nebudou na stadion vpuštěni, případně budou vyvedeni ze stadionu bez nároku na vrácení vstupného.

Plánek stadionu na Julisce:

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články