ONLINE: V Jihlavě v základu Balaj, Boudjemaa a Prošek | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: V Jihlavě v základu Balaj, Boudjemaa a Prošek

JIHLAVA/MĚSTSKÝ STADION - Slavia hraje od 17 hodin na půdě Vysočiny Jihlava. Oproti derby startují v základu Balaj, Boudjemaa nebo Prošek.
Na poslední chvíli se trenér Beránek musí obejít bez Milana Škody, kterého nepustí na trávník zraněné tříslo, a Martina Latky, který nemůže nastoupit kvůli poraněnému stehennímu svalu. Na hrotu útoku se tak představí Bekim Balaj, pod ním trojice Prošek, Boudjemaa, Černý, v obraně Dobrotka, Kodr, Bílek a Juhar.

Kapitánskou pásku navlékne Jiří Bílek, premiéru v základu áčka v letošním ligovém ročníku si připíše Václav Prošek.

Slavia nastoupí v této sestavě: Hrubeš - Dobrotka, Kodr, Bílek (C), Juhar - Baéz, Zmrhal - Prošek, Boudjemaa, Černý - Balaj.
Náhradníci: Rakovan - Nitrianský, Gecov, Diop, Vukadinovič, Petr, Piták.


Aktuálně

ONLINE: Od 18:00 ve Fortuna Areně proti Baníku

4. 5. 2024
Sešívaní od 18:00 zahajují Finále FORTUNA:LIGY doma proti Baníku Ostrava. Do základní sestavy se vrací kapitán Jan Bořil.

Slávistky upekly 23. mistrovský titul

4. 5. 2024
Fotbalistky Slavie suverénně ovládly další ligovou sezonu a zaslouženě si vychutnávají oslavu třetího mistrovského titulu v řadě. Jejich dominantní výkony jim přinesly úžasnou sérii 23 ligových zápasů bez jediné prohry!

ONLINE: Od 15:00 na Slovácku

4. 5. 2024
Slávistky hrají od 15:00 se Slováckem na stadionu v Kunovicích, kde mohou v případě vítězství zpečetit zisk mistrovského titulu.

Další články