Musím věřit ve své kvality, říká Pavel Kuka | SK Slavia Praha
Více

Musím věřit ve své kvality, říká Pavel Kuka

Už jen tři dny zbývají do ligového zápasu s Hradcem, kterým vstoupíme do jarní části sezóny. Na východočeského soupeře se připravuje i útočník Pavel Kuka. Po delší době absolvoval kompletní přípravu, při které se mu na rozdíl od minulosti vyhýbala zranění.
Už jen tři dny zbývají do ligového zápasu s Hradcem, kterým vstoupíme do jarní části sezóny. Na východočeského soupeře se připravuje i útočník Pavel Kuka. Po delší době absolvoval kompletní přípravu, při které se mu na rozdíl od minulosti vyhýbala zranění. „Blíží se mi pětatřicítka, takže jsem to měl těžké, zvlášť na asfaltu při prvním soustředění v Jičíně. Navíc nám nepřálo počasí, hodně mrzlo a ani v Turecku nebylo kdovíjak hezky. Ale prošel jsem celým obdobím a zvládl ho. Takže jsem naprosto spokojený,“ pochvaluje si.

Na podzim Kuka spíš střídal. Zda se s prvním jarním kolem vrátí do sestavy, nechce hádat. „Vzhledem k situaci, která nastala, bude těžké se tam dostat. Ale musím věřit ve své kvality. Základem je příprava. A ta se mi povedla,“ opakuje.

Jarní odvety zahájíme doma s Hradcem. Na podzim jsme u Votroků pouze remizovali 1:1. „Soupeř tenkrát zahrál výborně a na hranici svých možností. Na druhou stranu my podali špatný výkon. Slavia má svou kvalitu a takové soupeře by měla porážet. Tím neříkám, že ztrácíme respekt, ale jestli chceme bojovat o špici, tak musíme vítězit.“

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články