Poslední Poločas sezony s Robertem Hrubým | SK Slavia Praha
Více

Poslední Poločas sezony s Robertem Hrubým

PRAHA/EDEN – V posledním čísle magazínu Poločas najdete ohlédnutí za tím, co se dělo na hřišti i na tribunách v průběhu končícího ročníku, velký rozhovor s Robertem Hrubým i úspěch slávistických žen.
Poslední Poločas probíhající sezony s pořadovým číslem 17 přinese velký rozhovor se slávistickým objevem Robertem Hrubým, který se na jaře probojoval do základní sestavy A týmu, v níž nastoupil v Teplicích. „To byl takový zvrat a strašný skok, ale pro mě jedině dobře, byl jsem na to připravený a myslím, že jsem to i chytnul za správný konec a doufám, že to tak bude pokračovat,“ říká slávistický záložník.

Slávistické ženy vybojovaly po deseti letech cennou trofej, domácí pohár. Podívejte se na fotky z jejich vítězného duelu se Spartou a přečtěte si hodnocení trenéra Antona Miškovce a kapitánky sešívaných Blanky Pěničkové.

V obrazech si také na stránkách magazínu Poločas můžete prohlédnout, jak probíhala uplynulá sezona na hřišti i jaká chorea vymysleli fanoušci sešívaných v průběhu ligy.

Nechybí samozřejmě ani představení dnešního soupeře - Slovácka a ohlédnutí za předchozími utkáními s Příbramí a Brnem.

Magazín Poločas č. 17 koupíte v den utkání ve Fanshopu, na vybraných stáncích s občerstvením nebo u kolportérů před stadionem i v ochozech. Cena časopisu je 20 Kč.
 

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články