ONLINE: Slavia hraje od 16:30 doma s Plzní | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje od 16:30 doma s Plzní

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Slavia hraje dnes v Edenu na Velikonoční pondělí od 16:30 utkání s Viktorií Plzeň.
V sestavě sešívaných došlo oproti derby k několika změnám. V obraně se po delší době vynucené zraněním představí Michal Smejkal, který doplní Milana Škodu. Na krajích zálohy či útoku nastoupí Martin Juhar a Jaromír Zmrhal. 

Na hrotu bude operovat Tomáš Necid, kterého bude doplňovat Damien Boudjemaa. Oproti minulým zápasům se kapitán Marcel Gecov posune opět do středu zálohy.

Slavii trápí rozsáhlá marodka. Ve stavu zraněných jsou Dobrotka, Mičola, Ritchie, Lička, Piták, Vyhnal. Antibiotika navíc bere Milan Nitrianský. 

Sestava Slavie: Černý – Dostál, Škoda, Smejkal, Neves – Hrubý, Gecov – Juhar, Boudjemaa, Zmrhal – Necid.

Lavička náhradníků: Čontofalský, Souček, Vošahlík, Tusjak, Červenka, Eschmann, Sodoma.




Aktuálně

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Za body vděčnost, důležitá výhra. O Holeše měl strach

4. 5. 2024
Promluvit o své brance, akrobatické asistenci patičkou i cenné výhře nad Baníkem Ostrava na úvod nadstavby (5:0) dorazil mezi novináře Ivan Schranz.

Parádní výkon. Plán? Pomoci týmu dobýt Letnou

4. 5. 2024
Mojmír Chytil svou čtrnáctou a patnáctou brankou v sezoně přispěl k drtivé výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Po zápase si pochvaloval předvedenou hru do ofenzivy i defenzivy, přiblížil situaci u efektní patičky a rozpovídal se také o situaci na čele ligové i střelecké tabulky.

Další články