ONLINE: Slavia hraje v Mladé Boleslavi. Na stoperu Gecov | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje v Mladé Boleslavi. Na stoperu Gecov

MLADÁ BOLESLAV/MĚSTSKÝ STADION - Sešívaní hrají v rámci 22. kola Gambrinus ligy na půdě Mladé Boleslavi, která je na třetím místě tabulky.
Ke změnám v sestavě došlo v obraně. Kromě Michala Smejkala nemůže nastoupit totiž také Milan Škoda, který si na sobotním tréninku přivodil svalové zranění a není pro utkání k dispozici. Ve středu obrany se tak vedle Fernanda Nevese objeví Marcel Gecov, který tradičně nastupuje v záloze. 

Jeho místo ve středové formaci tak zaujal Jaromír Zmrhal, kterého doplní Robert Hrubý. Na křídlech budou operovat Martin Juhar a Jan Vošahlík, na místo podhrotového hráče se do sestavy vrátil kapitán Karel Piták. 

Na lavičce se poprvé objeví Jiří Sodoma, který na podzim patřil k oporám A-dorostu a reprezentačního výběru do 19 let. Na jaře si už připsal starty za juniorku a před týdnem rozhodl o její výhře proti Olomouci. 

Sestava Slavie: Čontofalský - Dostál, Gecov, Neves, Ritchie - Zmrhal, Hrubý - Juhar, Piták, Vošahlík - Necid

Lavička náhradníků: Černý, Prošek, Nitrianský, Souček, Lička, Sodoma, Vyhnal




Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Další články