FOTO: Poslední děkovačka kapitána Karola Kisela | SK Slavia Praha
Více

FOTO: Poslední děkovačka kapitána Karola Kisela

PRAHA/EDEN - Po utkání s Libercem se s hráčskou kariérou rozloučil kapitán Karol Kisel. Tradiční pozápasová děkovačka tak byla pro našeho záložníka poslední.
Karol Kisel obdržel před samotným utkáním mnoho darů. Od vedení Slavie, které zastupoval generální ředitel klubu Jaromír Šeterle a sportovní ředitel Miroslav Držmíšek, převzal slávistický kapitán dres s číslovkou 105, která symbolizuje počet odehraných zápasů Karola Kisela ve Slavii. Mezi dalšími dary byla mimo jiné velkoformátová fotografie připomínající Kiselův jarní gól do sítě Liberce a oslavení narození syna Kaie. 

S Karolem Kiselem se přišli rozloučit také zástupci Odboru přátel a Fanklubu. Velké poděkování si pro kapitána připravila po zápase také Tribuna Sever a Karol Kisel si po boku své dcery Carmen poslední pozápasovou děkovačku viditelně užíval. Podívejte se na atmosféru po konci utkání ve fotogalerii.

Aktuálně

Největší změna? V hlavě. Musíme být nepříjemní

28. 4. 2024
Rozebrat s novináři vítězství 2:1 na půdě Hradce Králové dorazil Lukáš Provod. Na pozápasové tiskové konferenci hovořil o své brance, vyhlídkách týmu před nadstavbou a gratuloval také hlavnímu trenéru Jindřichu Trpišovskému k rekordní 192. ligové výhře v jeho kariéře.

Úleva, radost. Od rána jsem cítil, že to bude dobré

28. 4. 2024
Ondřej Zmrzlý po výhře v Hradci (2:1) exkluzivně pro #SlaviaTV rozebral svůj premiérový zásah v sešívaném, poděkoval fanouškům, popsal, proč je Malšovická Aréna jeho oblíbenou, a vytyčil plány pro nadstavbu, která začne příští sobotu.

Výhra v Hradci. Zářil Provod, první gól pro Zmrzlého

28. 4. 2024
Sešívaní zvítězili v lize na hradecké půdě po dlouhých dvou letech a z epilogu základní části si odváží důležité tři body. O výhře 2:1 rozhodly dvě branky v rychlém sledu z kopačky Lukáše Provoda a Ondřeje Zmrzlého těsně před poločasem.

Další články