Porazí Slavia na domácím hřišti Brno? Vsaďte si u Chance! | SK Slavia Praha
Více

Porazí Slavia na domácím hřišti Brno? Vsaďte si u Chance!

PRAHA/EDEN - Povede se domácím opět v Edenu naplno bodovat? Vsaďte si u Chance, nového hlavního sponzora, a získejte 200 Kč zdarma na první sázky!
Po remíze s Příbramí čeká sešívané další souboj s týmem ze spodní poloviny tabulky. Pokud vyhrají, posunou se domácí před Zbrojovku. Ta má z posledních pěti venkovních zápasů pět proher. Naproti tomu Slavia dokázala v předminulém kole poprvé v sezóně vyhrát doma. Naváží domácí na zápas s Bohemians výhrou s méně než dvěma vstřelenými brankami? Kdo vyhraje první poločas? Bude se kopat penalta?

Proč sázet zrovna u Chance?


- Získáte okamžitě a zcela zdarma 200 Kč, které můžete využít na vaše první sázky

- K tomu navíc získáte možnost hrát o další bonus až ve výši 2 000 Kč

To samozřejmě není vše. Chance nabízí širokou nabídku sázkových příležitostí, možnost sázet LIVE v průběhu zápasu nebo sledovat stovky sportovních přenosů zdarma online. Každý sázkař u nás navíc získává za každou sázku věrnostní body, které může využít například na sázky zdarma. Všechny sázky na internetu jsou bez manipulačního poplatku.

Vsaďte si:

Vsaďte si u Chance. Každý nový hráč získá 200 Kč na první sázky! Registrujte se zde.

Aktuálně

Výhra se Slováckem a oslavy titulu

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Za body vděčnost, důležitá výhra. O Holeše měl strach

4. 5. 2024
Promluvit o své brance, akrobatické asistenci patičkou i cenné výhře nad Baníkem Ostrava na úvod nadstavby (5:0) dorazil mezi novináře Ivan Schranz.

Další články