ONLINE: Předposlední domácí vystoupení Slavia - Budějovice | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Předposlední domácí vystoupení Slavia - Budějovice

PRAHA/EDEN - Od 18 hodin vyběhnou slávisté k předposlednímu domácímu zápasu, soupeřem jim bude poslední Dynamo České Budějovice.
Dynamo je na posledním místě tabulky, kde ztrácí dva body na patnáctý Hradec Králové, na poslední nesestupovou příčku jim chybí pět bodů. Budějovičtí tak v Edenu nutně potřebují bodovat, aby přiživili svou naději na záchranu. Jihočeši jsou navíc nejhorším týmem na venkovních hřištích, v dosavadním průběhu sezóny si připsali jedinou výhru, a to právě v Hradci Králové.

Slavii bude chybět zraněný Martin Fenin. Ten si na pondělním tréninku přivodil po srážce se spoluhráčem zlomeninu horní čelisti a sezona pro něj tak předčasně skončila. Kvůli osmi kartám nemůže do zápasu zasáhnout Milan Nitrianský, po červené kartě v Plzni "stojí" i Martin Juhar. Naopak alespoň na lavičku se po delší pauze vrací stoper Martin Dobrotka.

Trenér Michal Petrouš pošle na hřiště tuto jedenáctku: Čontofalský – Dostál, Bortel, Hubáček, Čonka – Vošahlík, Gecov, Zmrhal, Kisel, Mičola – Škoda.
Náhradníci: Dobrotka, Skácel, Škutka, Petrák, Koreš, Šimeček, Rakovan.


Aktuálně

Výhra se Slováckem a oslavy titulu

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Za body vděčnost, důležitá výhra. O Holeše měl strach

4. 5. 2024
Promluvit o své brance, akrobatické asistenci patičkou i cenné výhře nad Baníkem Ostrava na úvod nadstavby (5:0) dorazil mezi novináře Ivan Schranz.

Další články