Milan Škoda rozhodl zápas v Plzni | SK Slavia Praha
Více

Milan Škoda rozhodl zápas v Plzni

PLZEŇ/DOOSAN ARENA - Milan Škoda si v patnácté minutě zápasu Plzeň Slavia vzal míč na polovině hřiště, prosmýknul se mezi dvěma obránci a nechytatelnou střelou poslal Slavii do vedení, které už do konce utkání nepustila.
Konečně jsem se trefil, hodně to potěší. Ale hlavně potěší to, že jsme v Plzni vyhráli,“ komentoval po zápase unavený ale šťastný Milan Škoda.

„Když byl chvíli potom vyloučen Martin Juhar, říkal jsem si, že to bude strašná dřina. Ale naštěstí jsme to zvládli. Jsme za to rádi,“ pokračoval Škoda.

Útočník Slavie se vrátil i ke svému gólu z patnácté minuty, který pro něj byl prvním ligovým zásahem po šesti měsících a dvou dnech. Současná útočná jednička Slavie se naposledy prosadila v listopadu, kdy v zápase proti Českým Budějovicím snížila na 1:2. „Na středu hřiště byl tlak na balon a já věděl, že je obrana trošku rozhozená. Tak jsem se snažil hodit míč mezi ně, sice se mě snažili faulovat, ale ustál jsem to. Když už jsem viděl, že jsem sám před bránou, tak jsem vystřelil a spadlo to tam,“ popisoval flegmaticky náš útočník, který zaznamenal svou čtvrtou branku v právě probíhající sezóně.

„Mrzí mě ještě další šance, kterou jsme na začátku zápasu rozjeli. Juhy (Martin Juhar) to dával před bránu a někdo z obránců fantasticky zasáhl a odkopl na roh. Jinak už bych dával míč do prázdné brány,“ vracel se ještě Škoda k další šanci z úvodu utkání.

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články