ONLINE: Slavia hraje poprvé pod trenérem Petroušem | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje poprvé pod trenérem Petroušem

PRAHA/EDEN - Poprvé od výměny trenéra se dnes Slavia představuje v Gambrinus lize. Od 18:05 hostí Baumit Jablonec. Severočechům se na jaře nedaří, přesto jsou aktuálně čtvrtým týmem tabulky.
Jabloneckým se poslední tři kola nevydařila, když si připsali tři porážky, přesto se před tímto kolem držel na třetí příčce ligové tabulky. Pátečním vítězstvím nad Spartou ho přeskočil liberecký Slovan, právě teď tak Baumitu patří čtvrté místo. Do Edenu přijel ale bez dvou z nejzkušenějších hráčů, Karel Piták a Tomáš Čížek stojí za žluté karty.

Slavia pošle na hřiště tuto jedenáctku: Čontofalský - Dostál, Hubáček, Bortel, Čonka - Gecov - Vošahlík, Kisel, Zmrhal, Juhar - Škoda.

Lavička: Rakovan, Šimeček, Petrák, Koreš, Mičola, Mikula, Škutka.

Aktuálně

V sobotu 4. května proti Slovácku

3. 5. 2024
Fotbalistky Slavie se chystají na 3. kolo nadstavbové části sezony, kde mohou v případě vítězství zpečetit svůj 23. mistrovský titul. Duel se odehraje v sobotu 4. května od 15:00 na stadionu v Kunovicích.

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech. Filip Slavata vychytal třetí čisté konto v řadě.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Další články