Martin Fenin: Takhle se za Slavii hrát nedá! | SK Slavia Praha
Více

Martin Fenin: Takhle se za Slavii hrát nedá!

Slávistům utkání v Příbrami nevyšlo. V obraně dovolili soupeři dva góly, zatímco bránu domácích takřka neohrozili. „Výkon byl opravdu špatný, takhle se za Slavii nedá hrát," varuje útočník Martin Fenin, který nastoupil v základní sestavě.
Samotné utkání se Martinovi Feninovi nekomentovalo lehce. „Utkání se hodnotí velmi těžce. Měli jsme si pohlídat začátek a standardní situace. To se nám nepovedlo. Dopustili jsme se individuálních chyb, to se pak vyhrávat nedá," uvedl sklesle slávistický útočník.

„Byl to špatný výkon. Nic víc k tomu asi nemůžu říct. Zápas se nám nepovedl, musíme zpytovat svědomí. Každý se nad tím musíme zamyslet, nad svým výkonem," nabádá Fenin.

Slavia za poslední rok a půl vyhrála na půdě soupeře pouze jednou. „Výkon byl opravdu špatný, takhle se za Slavii nedá hrát," má jasno Fenin, který přiznal, že ani jeho výkon nebyl dobrý.

„Cítím se stejně jako ostatní velmi špatně. Po takovém zápase. Musíme se všichni zamyslet. I já nad svým výkonem, který nebyl optimální. Musíme s tím do příštího týdne něco dělat," burcuje na konec útočník sešívaných. 

Aktuálně

Slávistky WU18 obhájily mistrovský titul

6. 5. 2024
Slávistické dorostenky dominují lize od počátku sezony. Ve dvaceti zápasech v řadě neokusily hořkost porážky a po víkendové demolici Sparty a výhře 6:0 mohou čtyři kola před koncem soutěže slavit obhajobu mistrovského titulu.

Výhra se Slováckem a oslavy titulu

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Další články