Slavia TV: Trenér Petr Rada hodnotí remízu v Teplicích | SK Slavia Praha
Více

Slavia TV: Trenér Petr Rada hodnotí remízu v Teplicích

TEPLICE/NA STÍNADLECH - Podívejte se na hodnocení trenéra Petra Rady utkání v Teplicích, které skončilo 1:1.
„Jsem samozřejmě zklamaný, protože jsme měli k vítězství blíž. Myslím si, že jsme odehráli kvalitní utkání, nepustili jsme domácí do žádné větší šance. Bohužel, v závěru jsme nezvládli situaci, která pro nás byla úplně banální, mohli jsme ji řešit odkopem, prostě ne ztrátou,“ hodnotil Petr Rada průběh utkání v Teplicích.

„Byly tam i díky tomu těžšímu terénu některé chyby, celkově jsme ale se hrou spokojen. Měli jsme ze zápasu obavy, Teplice jsou na tom ještě hůř než my, ale byly posíleny bodem z Jablonce. Jeli jsme sem nejen bránit body z Brna ale po Liberci jsme si více věřili. Některé akce z naší strany byl slušné, jedna chyba nás připravila o výhru. Myslím si, že jsme v tu chvíli měli zápas pod kontrolou a měli jsme několik situací, které byly dobře řešené,“ našel trenér Slavie na zápasu pozitivní i negativní stránky.

„Vítězství by pro nás bylo velmi cenné, bohužel máme jenom bod, budeme se muset soustředit na zápas s Duklou,“ připomenul Rada na závěr následující utkání, které Slavii čeká už v sobotu.

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články