Ve středu zápas s Wislou Krakow | SK Slavia Praha
Více

Ve středu zápas s Wislou Krakow

CORNELIA DIAMOND/BELEK - Úterý bylo zatím nejteplejším dnem na soustředění v tureckém Beleku.

Sluníčko provázelo slávisty už po cestě na dopolední trénink, který začal rozcvičkou. Poté měly přijít na řadu posilovací cviky. 


Vedoucí mužstva Standa Vlček byl vyslán za správcem hřiště, aby nafasoval pro hráče karimatky. „Tak to je takový překladatelský oříšek, jak se řekne karimatka?“ volal na maséry a kustody. „Karimother,“ odpověděl si sám Standa Vlček a za chvíli se vrátil s plnou náručí podložek na cvičení.

Po rozcvičce a posilování přišly na řadu intervalové hry, kdy se hráči rozdělili do menších skupin a hráli fotbálek na zmenšeném hřišti. 


Odpolední trénink už byl uzpůsobený středečnímu zápasu, který se bude hrát na stejném hřišti, na kterém slávisté po dva dny dopoledne i odpoledne trénovali.

Začátek odpoledního tréninku odstartovala krátká rozcvička, kdy se hráči rozdělili do dvou skupin a hráli házenou na udržení balonu. Poté následovalo všemi oblíbené bago.


Větší část odpoledního tréninku už patřila nacvičování herních situací, součástí byly i kombinace se zakončením.

Všichni slávisté trénují naplno a nikdo není limitován žádnými zdravotními problémy, což si všichni včetně trenéra Petra Rady pochvalují, ale zároveň to nechtějí zakřiknout. 


Ve středu čeká Slavii první přípravný zápas v rámci herního soustředění v Beleku, kdy se utká s polským celkem Wislou Krakow. Výkop je v 15 hodin místního času (v Česku bude o hodinu méně). 

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články