PRAHA/EDEN - Ve fanshopu v Edenu je v prodeji nová kolekce slávistických suvenýrů, která byla speciálně vytvořena při příležitosti 120. výročí založení klubu.

"> V prodeji retro suvenýry ke 120. výročí | SK Slavia Praha
Více

V prodeji retro suvenýry ke 120. výročí

<p style="margin-bottom: 0cm"> PRAHA/EDEN - Ve fanshopu v Edenu je v prodeji nov&aacute; kolekce sl&aacute;vistick&yacute;ch suven&yacute;rů, kter&aacute; byla speci&aacute;lně vytvořena při př&iacute;ležitosti 120. v&yacute;roč&iacute; založen&iacute; klubu.</p>

 

Zakoupit si můžete unikátní retro míče, které se svým designem i provedením vracejí o několik desítek let zpátky do naší bohaté minulosti. Každý míč je ozdoben nápisem Sportovní klub Slavia v Praze. Jedná se o limitovanou edici, která bude k dostání pouze do konce letošního roku. Retro míč je v prodeji ze 750 korun.

 

 

Stálou součástí sortimentu jsou klasické sešívané retro dresy s límečkem a unikátními knoflíky potaženými látkou. Jsou k dostání ve velikostech M, L, XL a XXL. Sešívaný retro dres pořídíte za 1200 korun.

 

 

Letošní 120. výročí od založení našeho klubu připomíná i kolekce triček, polo triček, mikin a košil s nadčasovým logem 1892, které bylo k této mimořádné události speciálně vytvořeno.

 

 

Pokud chcete retro dresy nebo jiné oblečení z kolekce fanshopu věnovat jako dárek, můžete si je nechat zabalit do speciální retro krabice, kterou ve fanshopu pořídíte za 100 korun. Na jejím vnějším obalu je vyražen nápis Sportovní klub Slavia, uvnitř najdete text o původu a symbolice barev na našem sešívaném dresu.

 

 

Slávistické suvenýyry si můžete zakoupit nejen v kamenném obchodě přímo na stadionu v Edenu, ale nově také prostřednictvím e-shopu na internetu. Více o suvenýrech Slavie na www.proslavisty.cz

 

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články