Informace pro návštěvníky sobotního derby | SK Slavia Praha
Více

Informace pro návštěvníky sobotního derby

V sobotu v 15:50 hodin vypukne v Edenu ostře sledované a očekávané derby Slavie se Spartou. Věnujte, prosím, pozornost několika důležitým organizačním informacím...

SYNOT TIP ARENA/EDEN – V sobotu v 15:50 hodin vypukne v Edenu ostře sledované a očekávané derby Slavie se Spartou. Věnujte, prosím, pozornost několika důležitým organizačním informacím:

Otevření stadionu

Brány stadionu se otevřou ve 14:30 hodin.

Vstupenky

V tuto chvíli je vydáno téměř 14 tisíc vstupenek. Vstupenky se prodávají na pokladnách v Synot Tip Areně v Edenu nebo prostřednictvím sítě Ticketpro. Vstupenku na zápas si tak lze pořídit z pohodlí domova přes internet na http://www.ticketpro.cz Vstupenku na derby pořídíte už od 200 korun.

Režim pokladen v den zápasu

Pokladny u vstupu číslo 4 (u železniční trati) budou v sobotu otevřeny v omezeném režimu – od 10 do 14 hodin. Důvodem je bezpečnostní opatření Policie ČR a uzavírka ulice Pod Altánem. Pokladny u vstupu číslo 2 budou otevřeny v den zápasu od 14 hodin. K dispozici budou všechna prodejní okénka včetně rychlopokladen. Pokud se chcete vyhnout možným frontám na pokladnách, můžete si zakoupit vstupenku pohodlně přes Ticketpro zde

Program

V 15:30 hodin se odehraje virtuální derby pražských S. Vybraný fanoušek Slavie a Sparty se spolu utkají v rámci počítačové hry FIFA. Jejich herní souboj bude přenášen na velkoplošných obrazovkách na stadionu. Hrát se bude 2 krát 4 minuty. Přestávkový program vyplní miniderby přípravek ročníku 2005.

Speciální akce dres plus vstupenka od 499 korun

V pátek od 17 do 18 hodin bude ve FANzone v prodeji speciální balíček vstupenka na derby plus dres už od 499 korun. Navíc za přítomnosti hráčů Slavie Kamila Čontofalského a Tomáše Frejlacha. V den zápasu v sobotu proběhne stejná akce od 14 do 15:30 hodin za účasti Štěpána Koreše a Viktora Šimečka.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články