Odpovědi na dotazy fanoušků | SK Slavia Praha
Více

Odpovědi na dotazy fanoušků

Přečtěte si odpovědi vedení klubu na dotazy fanoušků položené v diskusním fóru na našem webu a položené prostřednictvím e-mailu dotazy@slavia.cz...

SYNOT TIP ARENA/EDEN - Přečtěte si odpovědi vedení klubu na dotazy fanoušků položené v diskusním fóru na našem webu a položené prostřednictvím e-mailu dotazy@slavia.cz.

Podle setkání pánů Řebíčků s fanoušky se jednalo s Davidem Jarolímem, ale nakonec zůstal v Hamburku. Vrátí se Slavia k jednání v létě, kdy se snad už začne bojovat o poháry nebo se tato jednání ukončila?

Další jednání vyloučena nejsou, bude záležet na rozhodnutí Davida Jarolíma.

Jaký je stav kolem Mičoly? Je skutečně pravda, že by v létě přišel jako volný hráč?

Je to podobný případ jako u Davida Jarolíma, po sezoně se k jednáním o možném příchodu vrátíme.

Je na seznamu možných trenéru pro příští sezonu i Karel Jarolím? Nejúspěšnější slavistický trenér, který po odchodu ze Slavie okamžitě vyhrál titul se Slovanem Bratislava a nyní válí s průměrným týmem na čele tabulky v Saudské Arábii?

V toto chvíli uvažujeme o trenérech, kteří jsou buď volní, a nebo jim po sezoně končí smlouva. To není momentálně případ trenéra Karla Jarolíma.

V posledních zápasech béčka v sestavě vždy chyběl Perez. Co je s ním, je zraněný nebo odešel na hostování?

José Diego Alvaréz Perez byl bohužel zraněný, v současné době se už zase dostává do formy, v posledním zápase B-týmu už byl dokonce na lavičce.

Neuvažujete o podobné akci, jakou uspořádala hokejová Slavia, když na poslední domácí zápas základní části stanovila vstupné na symbolických 20 Kč?

V tuto chvíli o podobném projektu neuvažujeme. Hokejová Slavia pojala akci se vstupným jako marketingovou akci u příležitosti posledního zápasu této sezony v O2 Areně. V případě, že bychom něco podobného realizovali, tak by bylo v první řadě potřeba nějakým způsobem zvýhodnit nejvěrnější fanoušky, čili permanentkáře. V neposlední řadě má celá věc i komerční rozměr, Synot Tip Arena není v majetku Slavie Praha, klub musí hradit nemalé náklady spojené s pořádáním jednotlivých utkání (nájemné za stadion, energie, pořadatelská služba a podobně).

Některá média v současné době přetřásají otázku odchodu Aleše Besty ze Slavie. Může tedy někdo z vedení klubu osvětlit, jak tento odchod proběhl a co bylo jeho důvodem?

K této záležitosti bychom se už neradi jakkoliv vraceli. Jak je známo, Disciplinární komise FAČR na svém pravidelném zasedání dne 8. března 2012 neshledala, že by v tomto případě došlo k porušení disciplinárního řádu FAČR a z tohoto důvodu disciplinární řízení se Slavií Praha zastavila.

Jak pokročila jednání ohledně nového generálního sponzora?

Vedli jsme například jednání se subjektem ze zahraničí, tato jednání však kvůli neustále se měnícím podmínkám ze strany potenciálního zájemce bohužel neskončila úspěšně. Aktuálně Slavia jedná se třemi komerčními subjekty o novém generálním partnerství.

Četl jsem v novinách rozhovor s Josefem Chovancem, který zmiňoval, že pro Spartu měl vypracovaný 3letý plán na návrat do Ligy mistrů. Chci se zeptat, existuje takovýto nějaký plán (třeba jen na návrat do pohárů) ve Slavii, nebo se Slavia řídí „z hospody“?

Takový plán existuje, několikrát jsme se o něm zmiňovali a pochopitelně věříme, že bude naplněn. Přání nás všech je, abychom se v sezoně 2012/2013 umístili na takovém místě, které bude evropské poháry zajišťovat.

Radek Gulajev do Ústí nad Labem přestoupil, nebo se jedná o hostování?

Radek Gulajev do Ústí nad Labem přestoupil.

Proč hraje Slavia v jarní části sezony v dresech s bílým obdélníkem na prsou? Pokud se nenajde generální sponzor, budou v průběhu jara nové dresy bez obdélníku?

V okamžiku odchodu společnosti Synot Tip z pozice generálního partnera a vzhledem k faktu, že na novou sezonu 2012/2013 se už připravuje zcela nová kolekce dresů, tak bychom museli aktuální dresy (červenobílé s límečkem) objednávat v Anglii u výrobce, což by s sebou neslo určitý časový problém. Z tohoto důvodu jsme využili stávající zásoby dresů s obdélníkem ze sezony 2009/2010.

Co je s Petrem Marešem, vrátil se do Slavie?

Petr Mareš se vrátil do Slavie, je po operaci zánártní kůstky, kterou prodělal začátkem února. V současné době je v rekonvalescenci a trénuje s kondičním trenérem Janem Netscherem.

Na vaše otázky odpovídali generální ředitel Slavie Miroslav Platil, sportovní ředitel Miroslav Držmíšek, obchodní a marketingový ředitel Martin Malík a ředitelka komunikace Soňa Nouzáková.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články