Kdy hraje Slavia? Na Slovácku v pátek, pohár v úterý | SK Slavia Praha
Více

Kdy hraje Slavia? Na Slovácku v pátek, pohár v úterý

PRAHA – Slavia už zná termín pohárového semifinále. Plánujete si program na příští dny? Zahrňte do něj i zápasy sešívaných.
Červenobílí se už v pátek 21. dubna od 20:15 představí v rámci 25. ligového na Slovácku. Organizační informace k výjezdu si přečtěte zde.

Pokud neplánujete cestu do Uherského Hradiště, vyrazte o víkendu na tréninková hřiště do Edenu a podpořte kategorii U15, která bude bojovat se zahraničními konkurenty v rámci Slavia International Cupu.

V úterý 25. dubna se Slavia představí doma. Do Eden Arény přijede Zlín a oba týmy se od 18:30 utkají o finále MOL Cupu.

Velká slávistická party pak doprovodí zápas s Jabloncem, který se koná v neděli 30. dubna od 17:30. V rámci oslav toho, že jsou sešívaní v Edenu konečně doma, vás čeká bohatý doprovodný program. Informace o vstupenkách zde.

První květnový víkend pak čeká sešívané výjezd o dvě tramvajové stanice dál. V sobotu 6. května od 19:00 se totiž Slavia představí na hřišti Bohemians.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články