Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

FORTUNA:LIGA

Ewerton (FC Baník Ostrava): Dobrá forma Ewertona neopustila ani v duelu na Letné, kde nastartoval ke stíhací jízdě Baník dvěma asistencemi. Utkání skončilo 4:3.

Filip Prebsl (FC Slovan Liberec): Střet s Hradcem Králové odehrál celý a vysloužil si žlutou kartu. V obraně byl velmi platný, když zablokoval střelu na bránu a zmařil rozjetou akci Votroků.

Filip Horský (FC Slovan Liberec): Do utkání zasáhl v první vlně střídání v 66. minutě. Slovanu se nepodařilo vstřelit branku, a tak zápas pod Ještědem skončil remízou 0:0.

Ebrima Singhateh (SK Sigma Olomouc): V Edenu chyběl v sestavě v rámci dohody klubů o hostování. V uplynulém týdnu odehrál dvě utkání za B-tým a v prvním z nich pomohl k výhře gólem.

Daniel Fila (FK Teplice): Vybojoval míč na vlastní polovině a sólovou akci završil do sítě Jihočechů. Zaznamenal devátý zásah v této sezoně a po skvělém výkonu byl vystřídán 12 minut před koncem.

Albert Labík (FK Teplice): Při skluzu ve vlastním pokutovém území nešťastně zahrál rukou a zavinil penaltu. Odehrál hrál plnou porci minut a Teplice v domácím duelu Na Stínadlech remizovaly s Jihočechy 2:2.

Antonín Kinský (FK Pardubice): V utkání předvedl několik dobrých zákroků a odolal i dvěma nájezdům v závěru zápasu. Pardubice prohrály s Mladou Boleslaví 1:2.

Marek Icha (FK Pardubice): Po skvělé přihrávce šel sám na bránu a střelou na zadní tyč snížil dvoubrankový náskok Středočechů. Z dalších střeleckých pokusů a akcí branka nepadla.

Denis Halinský (FK Pardubice): Odvrátil třetí inkasovanou branku, když vykopl míč na čáře. Platný byl i při útoku, kdy posílal své spoluhráče do vyložených šancí.

Michal Beran (Bohemians 1905): Ke konci prvního poločasu měl šanci na svých kopačkách, ale jeho rána byla zablokována. Neotálel ani v druhé půli a přihrával svým spoluhráčům do palebných pozic. Duel v Karviné skončil 1:1.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Matyáš Vágner (Sellier & Bellot Vlašim): Na půdě slezské Opavy hájil tři tyče Středočechů. Plné rukavice práce měl zejména v závěru utkání při tlaku domácích. Ze sítě lovil míč dvakrát. Střet skončil 2:2.

Victor Osuagwu (Sellier & Bellot Vlašim): Nastoupil po poločasové přestávce jako čerstvá posila útočné řady. I přes velkou snahu se mu však gól vstřelit nepodařilo.

Štěpán Beran (Sellier & Bellot Vlašim): Byl vystřídán 12 minut před koncem utkání.

Martin Šubert (Sellier & Bellot Vlašim): Chyběl v sestavě z důvodu zranění.

David Planka (Sellier & Bellot Vlašim): Připsal si plnou porci minut a v záložní řadě dobře podporoval ofenzivu.

Erik Biegon (Sellier & Bellot Vlašim): Ve Slezsku nastoupil jednu minutu před koncem.

Jan Stejskal (MFK Vyškov): Není k dispozici z důvodu zranění.

Liga 1, RUMUNSKO

Andres Dumitrescu (Sepsi OSK): V uplynulém týdnu odehrálo Sepsi dva duely ve skupině o titul. První utkání skončilo domácí prohrou, Dumitrescu odehrál 75 minut. Do druhého utkání nastoupil na závěrečnou čtvrthodinu. Zápas skončil remízou 2:2 a Sepsi je na poslední příčce ve skupině bojující o rumunský titul.

Jakub Hromada (Rapid Bukurešť): Nastoupil v základní sestavě, bohužel musel deset minut po začátku druhého poločasu vynuceně střídat kvůli zranění. Rapid utkání prohrál 1:2.

KNVB Beker, NIZOZEMÍ

Ondřej Lingr (Feyenoord Rotterdam): Feyenoord vyhrál nizozemský pohár. Lingr tomuto triumfu přihlížel z lavičky náhradníků.

Aktuálně

Výhra se Slováckem a oslavy titulu

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Za body vděčnost, důležitá výhra. O Holeše měl strach

4. 5. 2024
Promluvit o své brance, akrobatické asistenci patičkou i cenné výhře nad Baníkem Ostrava na úvod nadstavby (5:0) dorazil mezi novináře Ivan Schranz.

Další články