Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna | SK Slavia Praha
Více

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

Prodej vstupenek na trojici domácích zápasů v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání závěrečného kola základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Základní část FORTUNA:LIGY je u konce. Slávisté obsadili druhou příčku, a znají tak své soupeře pro závěrečné zápasy ve Fortuna Areně. Na domácí půdě vyzvou Baník Ostrava, Viktorii Plzeň a Mladou Boleslav. Prodej lístků začne postupně v pondělí, úterý a ve středu.

Lístky dříve v aplikaci SLAVIA

Prodej vstupenek začne vždy ve 14 hodin v aplikaci Slavia a v 16 hodin bude spuštěn i na webu Ticketportalu pod událostí. S aplikací tak máte možnost většího výběru místa a u atraktivních utkání, kde je velká poptávka po vstupenkách, mají uživatelé aplikace velkou výhodu oproti ostatním fanouškům, kteří čekají na spuštění prodeje na webu Ticketportalu.

Přispějte na Nadační fond Slavie

Při nákupu lístku můžete podpořit některý z projektů Nadačního fondu Slavie a přispět libovolnou částkou. Výše příspěvku je dobrovolná a začíná na 10 korunách. Částku, kterou chcete přispět na Nadační fond Slavie, zvolíte v průběhu nákupu v košíku. Děkujeme vám za podporu!

Přijďte na fotbal, odhlaste místo nebo ho darujte

Na všechny zápasy FORTUNA:LIGA FINÁLE platí permanentní vstupenky. Žádáme všechny permanentkáře, kteří nemohou na utkání přijít, aby své místo odhlásili nejpozději 48 hodin před výkopem, anebo ho darovali svému kamarádovi. Darování je možné jak v aplikaci, tak na webu Ticketportalu, kdy jednoduše zadáte email, na který má kamarádovi přijít vstupenka. Darovat místo je možné nejpozději 120 minut před začátkem zápasu. Upozorňujeme, že zápasy se započítávají v rámci pravidla 3x a dost, tedy že pokud během sezony 4x a více zapomenete permanentku odhlásit, nedarujete místo nebo nepřijdete, tak ztrácíte předkupní právo na permanentku v sezoně 2024/25. Do evidence se počítá průchod přes turnikety za použití permanentní vstupenky nebo darované náhradní vstupenky! Aktuální stav bude možné hlídat v aplikaci SLAVIA u dané permanentky v sekci Moje zápasy druhý den po zápase anebo na webu od 14:00. Reklamace ohledně evidence vstupu lze posílat do 72 hodin po skončení utkání na email permanentky@slavia.cz.

Výhodné rodinné vstupné

Jdete na fotbal s dětmi? Využijte zvýhodněnou rodinnou vstupenku do Sektoru rodiče a děti v sektorech 225 a 226. Na vstupenku za 1300/1800 korun mohou jít dva dospělí a dvě děti. Za zvýhodněnou cenu potom lze dokoupit až 2 další dětské vstupenky. Čím více malých slávistů tedy s sebou přivedete na fotbal, tím získáte výhodnější cenu oproti běžnému vstupnému do ostatních sektorů. Rodinnou vstupenku lze koupit pouze na pokladnách nebo na vyžádání na emailu vstupenky@slavia.cz, důvodem je zajištění obsazení sektorů 225-226 výhradně rodinami s dětmi. Jednotlivé lístky do sektoru Rodiče a děti se prodávají v cenové kategorii B.

Tribuna Sever

Tribuna Sever se nachází na severní tribuně Fortuna Areny a je domovem slávistického kotle. Pokud si koupíte vstupenky na Tribunu Sever, tedy do sektorů 105 – 110, nečekejte, že budete sedět na svém místě. Na Tribuně Sever fanoušci stojí, fandí a tvoří atmosféru zápasu. Upozorňujeme, že ve vlastním zájmu byste neměli chodit na Tribunu Sever v jiném klubovém oblečení, než je slávistické.

Vstupenky pro fanoušky pohybující se na vozíku

Pokud se pohybujete na vozíku a chcete přijít na zápas, lístky si můžete koupit během otevírací doby pokladen u vstupu č. 4 nebo si o ně napsat na email vstupenky@slavia.cz

Harmonogram prodeje

Prodej Slavia - FC Baník Ostrava, sobota 4. 5. 18:00
Spuštění volného prodeje: pondělí 29. 4. 14:00 aplikace, 16:00 událost na webu Ticketportalu
Maximální počet lístků na osobu: 6
Cenová kategorie: Z2

Prodej Slavia - FC Viktoria Plzeň, středa 15. 5. 19:30
Spuštění volného prodeje: úterý 30. 4. 14:00 aplikace, 16:00 událost na webu Ticketportalu
Maximální počet lístků na osobu: 2
Cenová kategorie: Z3

Prodej Slavia - FK Mladá Boleslav, neděle 26. 5. 16:00
Spuštění volného prodeje: středa 1. 5. 14:00 aplikace, 16:00 událost na webu Ticketportalu
Maximální počet lístků na osobu: 6
Cenová kategorie: Z2

Z1, Z2, Z3 - cenová kategorie zápasu

Ceníkové slevy

Členové Odboru přátel nebo Fanklubu 10 %
Držitelé průkazu ZTP/TP 20 %
Senioři nad 63 let 20 %

Aktuálně

Desátá výhra v řadě pro U17, žáci i přípravky sehráli derby se Spartou

7. 5. 2024
Mladší dorostenci U17 prodloužili vítěznou sérii na 10 utkání. Žáci i přípravky sehráli v týdnu utkání se Spartou. Mládežníky čekala také malá pražská derby proti Dukle Praha. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Finále poháru, ve středu 8. května ve Velkém Meziříčí proti Slovácku

6. 5. 2024
Slávistické fotbalistky si tři kola před koncem ligy zajistily mistrovský titul a teď cílí na double, o který budou bojovat ve finále domácího poháru se Slováckem. Utkání se odehraje ve středu od 12:45 ve Velkém Meziříčí.

Slávistky WU18 obhájily mistrovský titul

6. 5. 2024
Slávistické dorostenky dominují lize od počátku sezony. Ve dvaceti zápasech v řadě neokusily hořkost porážky a po víkendové demolici Sparty a výhře 6:0 mohou čtyři kola před koncem soutěže slavit obhajobu mistrovského titulu.

Další články