Hotel i děkovačka. Rekordní MATCHDAY z Košic | SK Slavia Praha
Více

Hotel i děkovačka. Rekordní MATCHDAY z Košic

Posedmé v řadě si slávisté zahrají základní skupinu evropského poháru. Pečeť na unikátní bilanci dali ve čtvrtek v Košicích, kde zvládli odvetu s Dniprem (1:1). MATCHDAY byl u toho. Tento díl si nenechte ujít, slávisti!

Vůbec poprvé jsme pro vás připravili MATCHDAY z venkovního evropského střetnutí. 23 minut dlouhá stopáž hovoří výmluvně, výběr Jindřicha Trpišovského jsme sledovali od dopoledního warmupu až po závěrečnou děkovačku.

Na co se můžete těšit? Slavia byla na výjezdu, Košice se třásly. Pochodovali jsme s fanoušky z nádraží až na stadion, kde se jich v sektoru hostí srotilo výrazně přes tisícovku. Atmosféra byla senzační, děkujeme moc!

Někteří věrní přišli povzbudit své oblíbence i na hotel.

Do tajů rozcvičení, kam tým navigoval košický rodák Jakub Hromada, vás zasvětí Mick van Buren a Aleš Mandous. Jak to na tréninkovém univerzitním hřišti vypadalo, v jakém rozpoložení se tým nacházel i o co hrají gólmani tradiční „lajny“? Dozvíte se.

V zápase uvidíte návrat domů i na hřiště v podání Jakuba Hromady, stejně tak návrat Davida Douděry po zranění. Těšit se můžete na poločasovou přestávku, na světelné tabuli svítil stav 0:1 pro Dnipro a realizační tým měl ke spokojenosti hodně daleko. Konečnou remízu a postup do play off Evropské ligy ve druhém poločase trefil premiérovým zásahem v letošní sezoně Václav Jurečka.

Po utkání Tomáš Vlček prozradil, jak si užil svůj první evropský duel v životě, Mojmír Chytil měl zase na tribuně zajímavou návštěvu. A znovu prožijeme skvělou děkovačku s nejlepšími fanoušky v republice.

Slávisti, užijte si rekordní MATCHDAY a uvidíme se v neděli v Edenu proti Baníku. Těšíme se na vás!


Aktuálně

ONLINE: Od 17:30 311. derby na Letné

11. 5. 2024
Slávisté nastoupí od 17:30 na Letné ve druhém kole nadstavby. Jakou sestavu pošle do 311. derby Jindřich Trpišovský?

ONLINE: Od 14:00 venku proti Liberci

11. 5. 2024
Fotbalistky Slavie, mistryně letošního roku a nové vítězky Poháru se představí na severu Čech proti Liberci ve čtvrtém kole nadstavbové části soutěže. Utkání začíná v sobotu od 14:00 v Hrádku nad Nisou.

Hráči na hostování: Dva body Fily i muž utkání Icha

10. 5. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články