Vstupenky na Baník v prodeji | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na Baník v prodeji

PRAHA - V posledním podzimním ligovém zápase přivítáme v Edenu Baník Ostrava. Vstupenky jsou v online prodeji, od úterý 28. listopadu jsou dostupné i na pokladnách v Edenu.
Vstupenky na Baník se prodávají v cenové kategorii Z1. Fanouškům doporučujeme nákup lístků z pohodlí domova přes online prodej Ticketportalu, kdy si můžete vstupenku vytisknout jako hometicket. Případně lístek můžete koupit na jednom z 897 prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. V internetovém prodeji je možné zakoupit i dětský lístek pro děti do 15 let nebo 150 cm.

Vstupenky si můžete koupit i na pokladnách v Edenu u vstupu č. 4 během jejich otevírací doby. V týdnu před utkáním budou pokladny otevřeny v úterý, ve středu, čtvrtek a v pátek v den utkání. Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 10% slevu pro členy Odboru přátel a Fanklubu a 20% slevu pro studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP/|TP.

Připomínáme, že v den zápasu je možné uplatňovat slevy na vstupném pro studenty, seniory, členy Odboru přátel a Fanklubu a držitele průkazu ZTP/TP nejpozději 90 minut před začátkem utkání, tedy do 18:00. Omezení prodeje cenově výhodných vstupenek před zápasem se netýká dětských vstupenek ani vstupenek pro vozíčkáře.

Očekáváme velkou návštěvu ze strany Baníku, nenechme se zahanbit a přijďte Slavii podpořit v co největším počtu!

Aktuálně

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Michaela Khýrová a Karel Piták po remízovém derby žen

17. 3. 2024
Fotbalistky Slavie remizovaly v prvním jarním derby na domácí půdě se Spartou 3:3 a na čele ligové tabulky drží před odvěkým rivalem pětibodový náskok. Jak hodnotí zápas střelkyně hattricku Michaela Khýrová a trenér žen Karel Piták?

Další články