Informace pro fanoušky do Wolfsburgu | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Wolfsburgu

Slávistické ženy odehrají ve čtvrtek 22. března od 18 hodin první zápas čtvrtfinále Ligy mistryň proti VfL Wolfsburg. Pokud je jedete podpořit, přečtěte si základní informace k dopravě na AOK stadion a systému distribuce vstupenek do sektoru hostů.

Parkování u stadionu

Pro parkování osobních automobilů je možné využít parkoviště č. 3 v těsném sousedství AOK stadionu. Parkování je zdarma a je možné zde parkovat celý den. Do centra Wolfsburgu je vzdálenost pěšky z parkoviště cca 30 minut.

Distribuce lístků

Celková kapacita stadionu je 5 200 míst. Sektor pro hosty je vybaven sedačkami a je krytý. Fanoušci Slavie, kteří půjdou do sektoru hostů, budou mít vstupné zdarma. Žádáme fanoušky, aby dopředu napsali na email jana.kaufnerova@slavia.cz počet vstupenek, který budou potřebovat. Distribuce vstupenek bude probíhat před vstupem do sektoru hostů.

Bezpečnostní kontroly

Vstup do sektoru hostů O2 je přes vstup N. Stadion otevírá 90 minut před výkopem. Fanoušci se podrobí bezpečnostní kontrole, upozorňujeme, že na stadion je zákaz vnášet nápoje v plastových a skleněných lahvích, spreje, videokamery, zbraně a větší batohy. V případě, že fanoušci budou mít vlajky, je maximální povolená délka tyče 1,5 metru. Pokud budou mít fanoušci buben, bude nutné ho při bezpečnostní prohlídce otevřít.

V sektoru samozřejmě bude možnost koupit si občerstvení, ale upozorňujeme, že platba bude možná pouze v hotovosti v eurech.

Aktuálně

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Michaela Khýrová a Karel Piták po remízovém derby žen

17. 3. 2024
Fotbalistky Slavie remizovaly v prvním jarním derby na domácí půdě se Spartou 3:3 a na čele ligové tabulky drží před odvěkým rivalem pětibodový náskok. Jak hodnotí zápas střelkyně hattricku Michaela Khýrová a trenér žen Karel Piták?

Další články