Generálka s Vyšehradem v úterý 14. února od 16:30 | SK Slavia Praha
Více

Generálka s Vyšehradem v úterý 14. února od 16:30

PRAHA – Slavia po návratu z herního soustředění sehraje na hlavním stadionu v Edenu generálku s FK Slavoj Vyšehrad. Zápas se hraje v úterý 14. února od 16:30 a po jeho skončení čeká na fanoušky autogramiáda zimních posil.

Vstupenky na utkání s Vyšehradem

Pokladny u vstupu č. 4 (u trati) budou v den zápasu otevřeny od 12 hodin, pokladny u vstupu č. 2 otevírají ve 14 hodin. Na utkání mají vstup zdarma majitelé permanentních vstupenek a děti do 150 cm, které si však musí vyzvednout na pokladně lístek pro průchod turnikety. Pro ostatní fanoušky je jednotné vstupné 50 korun bez možnosti uplatnit další slevy. Vstupenky je možné koupit online v prodeji Ticketportalu.

Stadion bude otevřený od 16 hodin, vstup bude hlavně přes vstup č. 1 na západní tribuně a částečně přes vstup č. 2. Na zápas bude otevřena hlavní tribuna a část severní tribuny. Doporučujeme permanentkářům z východní tribuny využít místa v sektoru 103 a 128 a majitelům permanentek ze severu využít sektor 106. 

Pokud nebudete na zápase přímo v hledišti, můžete ho sledovat na TVSlavia.

Prodej permanentních vstupenek a balíčků

Před utkáním a po jeho skončení bude možnost pořídit si na pokladnách u vstupu č. 4 jarní permanentní vstupenky, výhodné balíčky lístků na zápasy s Jihlavou a Plzní a dále balíčky na utkání s Jihlavou, Plzní a Teplicemi. Dále si fanoušci budou moct vyzvednout i lístek zdarma k permanentní vstupence na Jihlavu. Na pokladnách si budete moct zakoupit i samostatné lístky na Jihlavu.

Vstupenky na Jihlavu jsou v prodeji i ve slávistickém fanshopu, a to do sektoru 107 na severní tribuně za 160 korun a sektoru 113 na východní tribuně za 260 korun. Vstupenky ve fanshopu jsou bez možnosti výběru konkrétního místa a lze je platit pouze v hotovosti.

Autogramiáda zimních posil

Po skončení zápasu proběhne od 19 hodin ve fanshopu autogramiáda zimních posil Slavie. Na fanoušky se budou těšit Přemysl Kovář, Per-Egil Flo, Stanislav Tecl, Michael Lüftner, Marko Alvir i Jan Sýkora. Hráči se budou podepisovat zhruba hodinu. 

Fanshop bude mít v den přípravného utkání s Vyšehradem otevřeno od 10 hodin, během poločasové přestávky bude fanouškům k dispozici prodej přes okénko do koridoru a po skončení zápasu bude opět fanshop otevřen až do konce autogramiády.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články