B-tým v neděli na Xaverově od 10:15 proti Loko Vltavín | SK Slavia Praha
Více

B-tým v neděli na Xaverově od 10:15 proti Loko Vltavín

Slávistický B-tým vyzve v neděli 17. března doma na Xaverově Loko Vltavín. Utkání s předposledním týmem tabulky začíná v 10:15. Vstupenky budou k dispozici na místě.

Sešívaní mají za sebou úspěšný vstup do jarní fáze sezony. V obou prvních zápasech svěřenci trenéra Střihavky zvítězili vysokým rozdílem. Nejprve porazili Admiru 3:1, o týdně později zvítězili v Králově Dvoře 4:0.

„Se vstupem do jarní fáze panuje maximální spokojenost. Pauza byla dlouhá a všichni jsme byli v očekávání, jak do mistrovských zápasů vstoupíme. Admira na nás vyrukovala s agresivním středním blokem, nedala nám nic zadarmo, a přesto jsme ten zápas zvládli herně velmi dobře. Vytvořili jsme si spoustu šancí a dokázali jsme ten zápas zvládnout i mentálně,“ hodnotí vstup do jarní části sezony hlavní trenér David Střihavka.

Ve třetím jarním kole se slávisté střetnou s předposledním týmem tabulky, s Loko Vltavínem. Vltavín vstoupil do jara remízou s Táborskem a prohrou proti Domažlicím.

18. kolo ČFL skupiny A mezi Slavií B a Loko Vltavínem proběhne v neděli 17. března, poprvé na jaře na hlavním hřišti na Xaverově. Výkop utkání je na programu v 10:15.

Přijďte podpořit mladé slávisty v nedělním utkání. Vstupenky na utkání budou k dispozici na pokladnách areálu Na Chvalech v den utkání hodinu a čtvrt před začátkem zápasu. Ve stejný čas se také stadion otevře pro veřejnost. Vstupné je jednotné 100 korun, permanentkáři z Edenu mají vstupné zdarma. Svou vstupenku zdarma získají také na pokladnách xaverovského areálu po předložení platné permanentky. Děti do 12 let mají vstup zdarma.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články