Totální podcast s Kateřinou Svitkovou | SK Slavia Praha
Více

Totální podcast s Kateřinou Svitkovou

Čtyřnásobná vítězka ankety Fotbalistka roku a držitelka čtyř mistrovských titulů, včetně jednoho anglického, Kateřina Svitková, se po čtyřleté pauze vrátila zpět do Slavie. V Edenu hostuje z anglické Chelsea. Jak je na tom ženský fotbal v Anglii a u nás nebo kam se naše holky za ty roky posunuly? Nejen o tom je nový Totální podcast se sedmadvacetiletou fotbalovou reprezentantkou.

Třicátý pátý díl Slavia – Totálního podcastu s fotbalistkou Kateřinou Svitkovou naleznete od dnešních 20:00 na Spotify, Apple Podcasts, Google Podcast a také na našem YouTube kanále Slavia TV.

Aktuálně

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Za slávistkami na finále poháru

1. 5. 2024
Ve středu 8. května od 12:45 hodin se ve Velkém Meziříčí odehraje finále Poháru FAČR, kde se naše fotbalistky utkají se Slováckem. Společný autobus organizovaný Fanklubem a Odborem přátel Slavie vyjíždí, a vy můžete být jeho pasažérem!

MATCHDAY. První trefa i spokojený odchovanec

1. 5. 2024
Slávisti po více než dvou letech dovedli venkovní ligové střetnutí s Hradcem Králové do vítězného konce, Jindřich Trpišovský se svou 192. výhrou stal trenérským rekordmanem české nejvyšší soutěže. Kamery MATCHDAY v Malšovické Aréně vše poctivě snímaly.

Další články