MATCHDAY. První trefa i spokojený odchovanec | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY. První trefa i spokojený odchovanec

Slávisti po více než dvou letech dovedli venkovní ligové střetnutí s Hradcem Králové do vítězného konce, Jindřich Trpišovský se svou 192. výhrou stal trenérským rekordmanem české nejvyšší soutěže. Kamery MATCHDAY v Malšovické Aréně vše poctivě snímaly.

První vítězství ze stadionu „Votroků“ od února 2022 vystřelili v neděli Slavii na konci prvního poločasu Lukáš Provod s Ondřejem Zmrzlým, který mohl slavit premiérový zásah od přesunu do Edenu. O čisté konto připravil Jindřicha Staňka až v první minutě nastavení Spáčil.

Jindřich Trpišovský se na třetí pokus, v Plzni a s Olomoucí nebyl úspěšný, dočkal posunu na prvního místo mezi trenéry s nejvyšším počtem ligových vítězství. Nový rekord samostatné české ligy má hodnotu 192, 156 výher přidal Trpišovský na lavičce Slavie, během svého libereckého angažmá zapsal 36 vítězství.

Těšte se na bezprostřední dojmy spokojeného kouče, jehož hlavu zdobila netradiční kšiltovka.

O poločasové přestávce jsme zavítali do kabiny, po konci posledního zápasu v základní části jsme zpovídali Lukáše Provoda. K exkluzivnímu rozhovoru pro MATCHDAY jsme přizvali Tomáše Holeše, odchovance hradeckého fotbalu a autora vítězného centru na gól Zmrzlého.

Co říkal na výkon svůj i týmu, co pro něj znamená podpora fanoušků?
Jak vidí nadstavbu, kde bude se spoluhráči mazat čtyřbodovou ztrátu?
A jak si užil svou premiéru v krásné Malšovické Aréně?

Dozvíte se!

Slávisti, ať se nový MATCHDAY líbí! Těšíme se na vás v sobotu ve Fortuna Areně, kde vyzveme Baník. A děkujeme za přízeň!

Aktuálně

B-tým v pátek proti rezervě Táborska

16. 5. 2024
Slávistický B-tým se v rámci 27. kola ČFL skupiny A představí už v pátek proti rezervě Táborska. Utkání je na programu 17. května od 17:30.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

16. 5. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

15. 5. 2024
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Další články