Molly McLaughlin zůstává ve Slavii | SK Slavia Praha
Více

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Po svém příchodu se Molly McLaughlin rychle začlenila do týmu a získala si srdce fanoušků. Během svých deseti ligových zápasů vstřelila osm branek, k tomu přidala vysoká záložnice jeden gól v domácím poháru. Poprvé v kariéře si zahrála Ligy mistryň, kde nastoupila do osmi zápasu během nichž přispěla jedním gólem.

Jaké jsou první pocity po podpisu nové smlouvy? „Podpis nové smlouvy pro mě znamená hodně. Slavia je moje nová rodina. Působení tady si moc užívám a nemůžu se dočkat další sezony tady. Doufám, že tenhle rok se nám podaří vyhrát double a stejně tak další rok. Opravdu si Prahu moc užívám a těším se na další působení tady,“ pochvaluje si angažmá sympatická záložnice.

„Molly je jedním z velkých příkladů vynikající práce našeho sportovního úseku. Hráčka se okamžitě adaptovala do našeho týmu a stala se velkou posilou v bojích v Lize mistryň UEFA. Prodloužení smlouvy byla naše zásadní priorita. Jsme šťastní, že se Molly rozhodla pokračovat,“ říká člen představenstva Daniel Konrád.

Aktuálně

B-tým v pátek proti rezervě Táborska

16. 5. 2024
Slávistický B-tým se v rámci 27. kola ČFL skupiny A představí už v pátek proti rezervě Táborska. Utkání je na programu 17. května od 17:30.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily do týmu Walking football

16. 5. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

O naději, Oscarově brance i situaci na čele tabulky

15. 5. 2024
Po vítězném utkání s Plzní (3:0) v rámci 3. kola Finále FORTUNA:LIGA přišel Jindřich Trpišovský odpovídat na dotazy novinářů.

Další články