Zemřel náš odchovanec a bývalý hráč Dynama Vladimír Hubálek | SK Slavia Praha
Více

Zemřel náš odchovanec a bývalý hráč Dynama Vladimír Hubálek

Ve věku nedožitých 88 let zemřel v pátek 16. března Vladimír Hubálek. Poslední rozloučení s někdejším levým křídlem Dynama (Slavie) Praha se uskuteční ve čtvrtek 22. března v 9:40 hodin v Ústřední obřadní síni v Praze na Olšanských hřbitovech.
Vladimír Hubálek se narodil 23. prosince 1930. Byl slávistickým odchovancem, v prvním mužstvu Slavie (Dynama) působil jako levé křídlo nebo spojka v letech 1951 až 1956. Ve slávistickém dresu odehrál 133 zápasů (61 ligových) a vstřelil 67 branek (24 ligových). Nastupoval také pravidelně za Starou gardu Slavie.

Čest jeho památce!

Popisek k fotografii:
Velikonoce 1956. Slavia – ještě pod vnuceným názvem Dynamo – nastupuje k zápasu mezinárodního turnaje proti Hajduku Split (výhra 3:1) znovu v tradičních a slavných dresech, které jí byly zapovídány a jejichž užívání bylo omezováno. Horní řada: zleva Kocourek, Andrejkovič, Jareš, Hildebrandt, HUBÁLEK, Pešek a Štádler. Dolní řada: zleva Fiktus, Jonák, Stanislav Hlaváček a Svoboda.

Aktuálně

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Michaela Khýrová a Karel Piták po remízovém derby žen

17. 3. 2024
Fotbalistky Slavie remizovaly v prvním jarním derby na domácí půdě se Spartou 3:3 a na čele ligové tabulky drží před odvěkým rivalem pětibodový náskok. Jak hodnotí zápas střelkyně hattricku Michaela Khýrová a trenér žen Karel Piták?

Další články