Výsledky mládeže: U11 vyhrála na Bayernu! | SK Slavia Praha
Více

Výsledky mládeže: U11 vyhrála na Bayernu!

Podzimní část mládežnických soutěží pomalu spěje do svého závěru. Uplynulý týden byl výrazně poznamenán počasím, své mistrovské zápasy tak odehrály pouze dorostenecké týmy. Tým U11 hrál v sobotu na půdě Bayernu Mnichov, který dokázal porazit.

SKSU19 

SK Slavia Praha - FC Hradec Králové 3:2 (1:1) po pokutových kopech
Branky:
29. a 59. Čerňanský - 43. Samko, 47. Kadlec
Sestava: Radimský - Schneider, Drozda, Macháček, Kosek - Petrák, Valenta - Havránek (78. Pek), Sintean, Krobot - Čerňanský

SKSU17

SK Slavia Praha - FC Hradec Králové 6:0 (2:0)
Branky: 20., 57. a 59- Zeronik, 9. a 41. Kubáň, 79. Vít
Sestava: Markovič - Hošek (73. Starý), Vlček, Walter (73. Brojo), Schneider - Eichler, Červ, Vít, Žambůrek - Zeronik (68. Bývalec), Kubáň (55. Vlasák)
Reportáž z utkání s Hradcem Králové najdete zde.

SKSU18

Meteor Praha VIII U19 - SK Slavia Praha 2:1 (0:1)
Branky: 60. Vetešník, 73. Houdek - 3. Vlastní
Sestava: Ljubanović - Janoušek, Mach (46. Vaněk), Krupička, Ielitro - Zinhasović, Brojo, Bejbl - Suk (80. Svítil), Bývalec, Sodoma (65. Hrubeš)

SKSU16

Meteor Praha VIII U17 - SK Slavia Praha 1:2 (0:1)
Branky: 47. Podzimek - 25. Douděra, 64. Křišťan
Sestava: Fülöp - Matys, Starý, Podrábský (55. Hrubeš),Leitl - Štěpnička (22. Kopáček), Křišťan, Šubrt (55. Veliký) - Douděra, Kulhavý, Toula

Hodnocení utkání trenéra Petra Mikolandy:
„Zápas hraný na UMT, která byla velikostně na spousty osobních soubojů, jenž vyhovovaly domácím. Ti se na nás dobře připravili a dobrou taktickou vytrvalostí a připraveností nám dělali problém v přechodové fázi. Nedokázali jsme tolik kombinovat a dostávali domácí do hry naší zbrklostí, nekvalitními kopy a jednoduchými ztrátami na polovině hřiště. Pokud jsme se vyvarovali soubojů a dali míč do kombinace, byli jsme lepší a nechali domácí jen běhat. To bohužel bylo ale jen pár záchvěvů, jelikož jinak jsme byli opravdu spíše v soubojích. Šli jsme do vedení díky jednoduché a krásné akci na levé straně a dobrému čtení hry ve vápně. Poté jsme kontrolovali hru. Druhá půle byla lehce zlepšená, ale šance přicházely na obou stranách a nebylo jich moc. Domácí využili naší zbytečné žluté karty a v deseti hráčích jsme si nedokázali pohlídat pravou stranu. Opět se ukázalo pravidlo žluté karty, kdy na deset minut hráč musí mimo hřiště. Kluci to ale i za stavu 1:1 zvládli velice dobře, a když jsme na hřišti byli opět početně v celé síle, udeřili jsme. Douděra si s Křišťanem několikrát vyměnili míč a zakončení už poté bylo jen příjemným zhodnocením této akce. Zasloužená, ale velice tvrdě vybojovaná výhra, kterou nám domácí dokázali znepříjemnit a velice nepříjemným výkonem nás potrápit. Kluci ale opět ukázali, co umí, a i jak jsou charakterově nastavení na další výhru v pražském derby,“ řekl k bojovnému utkání na umělé trávě trenér týmu U16.

SKSU14

SK Slavia Praha - Háje U15 7:1 (0:0) - přípravné utkání
Branky: 2x T. Beran, 2x Š. Beran, Růžička, Labík Jinoch

SKSU13

AC Sparta Praha - SK Slavia Praha 2:0 (1:0) - přípravné utkání

SKSU11

Bayern Mnichov - SK Slavia Praha 0:1 - přípravné utkání
Branky: Čížek
Sestava: Dostalík - Naskos, Jelínek, Belžík, Suchar, Čížek, Sládek, Korenc, Kubík, Kotrba, Volek, Vlček, Kroupa, Beran

Nedělní zápasy týmů U15 - U9 byly kvůli povětrnostním podmínkám odložena.

SKSU8

Viktoria Žižkov U9 - SK Slavia Praha 42:17

SKSU7

Viktoria Žižkov U8 - SK Slavia Praha 16:36

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články