Víkendové výsledky mládeže | SK Slavia Praha
Více

Víkendové výsledky mládeže

Úspěšný vstup do ligové soutěže mají za sebou týmy U19 a U18. Tým U19 porazil České Budějovice, tým U18 pak loňského vítěze druhé nejvyšší dorostenecké soutěže z Chrudimi. Mladší dorostenci pokračují v bojích v Memoriálu Vlastislava Marečka.

U19


České Budějovice - SK Slavia Praha 2:4 (1:1)
Branky: 33. Jáša, 75. Lindák z pen - 8. M. Lauricella, 51. Beňo, 66. Novák, 90+1. Bucha
Sestava: Přibyl - Stropek, Vyskočil, Mareš, Pardubský - Bucha (K), Beňo, Čermák (46. Žežulka) - Krejdl (83. Kovařík), M. Lauricella (88. Vejvar), Havrda (46. Novák)


Reportáž ze zápasu včetně hodnocení trenéra Antona Mišovce najdete zde.

U18


SK Slavia Praha – Chrudim 6:0 (2:0)
Branky
: 2x Sodoma, Bielesz, Douděra, Havránek, Kovařík
Sestava: Pakeš – Pek, Schneider, Straka, Bílek (63. Kotěra) – Havránek, Stehno, Hönig (59. Suk), Douděra – Kovařík (63. Stojka), Sodoma (46. Bielesz)

Hodnocení trenéra
Michala Petrouše:
„Utkání, ve kterém jsme od začátku až dokonce hráli proti týmu, který v 9-10 hráčích vytvořil obranný blok před svým pokutovým územím bez snahy o napadání. Poměrně slušně nám fungoval presing, kdy jsme za podpory dvou útočníků po zisku rychlým přechodem od útočné fáze soupeře dostávali pod tlak a vytvářeli jsme si dobré pozice pro zakončení. Soupeř měl s vysunutým presingem velké problémy, dobře nám fungovala hra středové formace a soupeř se prakticky nedostal k přímému ohrožení naší branky a výraznějšímu prověření naší defenzivní činnosti. Jsem rád, že jsme svoji výraznou převahu po celých devadesát minut dokázali vyjádřit brankami a dalšími pohlednými akcemi, které bohužel nebyly využity.“

U17


Mladá Boleslav – SK Slavia Praha 3:2 (2:1) – Memoriál Vlastislava Marečka
Branky: 2x Vaněk
Sestava: Svítil - Ielitro, Mach, Drozda, Valenta - Pek, Vaněk, Macháček - Michovský, Nedhazovič, Janoušek
Střídající: Š. Hrubý, P. Hrubý, Novák, Škarda, Vondráček

Hodnocení trenéra Petra Mikolandy:
„Stejný začátek zápasu jako u toho předešlého. Po čtrnácti odehraných minutách jsme již prohrávali 2:0 a nechali jsme domácí hrát. Po těchto obdržených brankách jsme začali přitvrzovat hru, odebírat míče a hráli jsme s míčem na kopačkách. Do poločasu se podařilo snížit. Druhý poločas jsme měli hru ve své moci, ale nedokázali jsme pohlídat rychlé brejky soupeře a po dalším zaváhání jsme prohrávali o dvě branky. Do konce zápasu se nám podařilo již jen snížit.“

U16


Mladá Boleslav – SK Slavia Praha 1:5 – Memoriál Vlastislava Marečka
Branky:
2x Vlasák, 2x Zeronik, Bárta
Sestava: Sestava: Jaroš – Walter, Bárta, Kubiš, Schneider – Blažíček, Martinec, Vít – Zeronik, Vlasák, Kosek
Střídající: Brojo, Vlček, Hošek, Hron

Hodnocení trenéra Milana Titěry:
„Od začátku to byl zápas s mnoha fauly a hodně přerušovanou hrou. Soupeř hrál velmi jednoduchou hru bez konstrukce. Těžili především ze standardek, které jsme velmi špatně zvládali bránit, a soupeř z nich měl velké šance. Z naší strany dobrý represink a tři branky po stranových přihrávkách.“

U15


SK Slavia Praha – Viktoria Plzeň 5:0 – přípravné utkání
Branky:
2x Douděra, Hroník, Matys, Kopáček
Sestava: Surovčík (36. Sirotník) - Garagič (36. Podrapský), Starý, Štětka, Leitl (36. Chalupa) - Štěpnička (36. Matys). Hroník, Kopáček - Douděra (36. Hrubeš), Toula (30. Hájek), Kulhavý (36. Janovský)

Hodnocení trenéra Petra Karocha:
„Zápas jsme začali s velkou koncentrací a aktivitou. Kvalitní útočná fáze znamenala rychlé vedení 3:0. Soupeře jsme přehrávali jak kombinací tak individuálně. Opět se nepodařilo proměnit mnohé šance, které přicházely. Zápas jsme měli pod kontrolou i po střídání ve druhé půli, kdy jsme se prosazovali přesnými kombinacemi.“

U14


SK Slavia Praha – Plzeň 8:0 – přípravné utkání

U13


SK Slavia Praha – Teplice 5:3 – přípravné utkání

U12


SK Slavia Praha – Teplice 17:0 – přípravné utkání

U11+U10

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články